KIDSCASE WINTERCOLLECTIE


In de tijd dat ik nog in een kinderkleding winkel werkte heb ik mijn hart aan Kidscase verloren. Dit merk is minimalistisch, maar zó mooi! Het uitpakken van de Kidscase collectie was altijd een feestje. De zachte stoffen, het bespeuren van de kleine maar bijzondere details en het trendy kleurgebruik. Ik heb al vaker gezegd, wie eenmaal een Kids-keesje- heeft geproefd, is verkocht! Dit merk is niet goedkoop, maar wel origineel, bijzonder en heeft een prachtige pasvorm. Voor mijn kleine babyboy ligt er ook al Kidscase in de kast en hoewel er vrijwel niets wordt doorgeschoven van zus naar broer heb ik wel een Kidscase skipak voor hem klaarliggen. De jassen en winterpakken van Kidscase zijn berucht en vind ik echt aanraders! De gebreide items maken me ook altijd erg hebberig. Genoeg gezegd! Ga snel kijken en oordeel zelf…

Bekijk de gehele Kidscase collectie bij Orange Mayonnaise 

kidscase wintercollectie

kidscase wintercollectie


Klik hier om Kidscase te shoppen

of Klik hier om naar de webshop van Orange Mayonnaise te gaan

 

Wat vind jij van Kidscase? 

Tags:

Plaats een reactie