KIDSCASE ORANGE MAYONNAISE


Wie eenmaal een kidscase heeft geproefd…..- voor de mensen met een zeer goed geheugen ūüėČ – ……wil dat blijven doen!¬†Hoewel de collecties van Kidscase altijd heel minimalistisch en tijdloos zijn -ok√© met een klein vleugje trends- is de nieuwe zomercollectie van Kidscase opvallend trendy te noemen! Bij het zien van alle leuke nieuwe items bij de webshop¬†Orange Mayonnaise viel mijn oog gelijk op de ombr√© √©n de dikke horizontale streep items. Hoe dat zit met de ombr√© trend en de horizontale streep heeft trendwatcher Sophie ons al verteld en duidelijk is dat we er deze zomer onmogelijk omheen kunnen. Ik zou dat overigens ook helemaal niet willen, want ik vind beide trends erg leuk en speels voor kids. Kidscase heeft de streep en ombr√© trend helemaal naar mijn smaak in de collectie verwerkt. Verder bestaat de collectie uit prachtige babypakjes, jurkjes, broekjes en mooie vestjes. Ja, ook voor babies is Kidscase een geweldig merk. De stoffen zijn heerlijk zacht, de pasvorm is erg mooi en de elegantie straalt ervan af. Ik laat jullie maar al te graag mijn favoriete Kidskeesjes van deze zomer zien! Dit is kinderkleding waar ik blij van word!

Shop Kidscase bij Orange Mayonnaise

ombre trend

streep trend kindermode

musthaves kidscase

babykleding kidscase

kidscase zomercollectie

kidscase

Shoppen bij webshop Orange Mayonnaise