Sneakpeek nieuwe collectie Kidscase


Begint het al te kriebelen bij je? Bij mij wel! De nieuwe collecties komen eraan en vandaag mag ik van Kidscase een klein voorproefje laten zien op Kindermodeblog.nl Kidscase is één van mijn favoriete merken. Het merk is stijlvol, minimalistisch en mooi afgewerkt. Geen toeters en bellen in de nieuwe collectie van Kidscase, less is more!  De stoffen zijn vaak effen, maar door een klein spikkeltje heel bijzonder. De stoffen zijn altijd heerlijk zacht en van organisch katoen. Wie eenmaal iets van Kidscase heeft gehad, verlangt naar meer…. 🙂 Toch?

Nieuwe collectie Kidscase 2012

Nieuwe collectie Kidscase 2012

Nieuwe collectie Kidscase 2012

Nieuwe collectie Kidscase 2012

Nieuwe collectie Kidscase 2012

Fotografie: met dank aan Annemarieke van Drimmelen

www.kidscase.nl

Tags: , , , , ,

Plaats een reactie