DOUTZEN IN BOBO CHOSES

Bobo Choses! Wat ben ik blij dat ik weer over je ga bloggen!  Vorige week kwam de nieuwe collectie van Bobo Choses online bij LittleSahou, dus ik ging gelijk even kijken. Een paar items waren direct al mijn favoriet, maar ik vond dat Doutzen zelf mocht kiezen. Ik nam haar met de laptop op schoot en vroeg haar welke zij het leukste vond. Deze, deze óf deze. Maar haar oog viel blijkbaar niet op deze, deze óf deze. Ik wil die kattentrui schreeuwde ze uit. Okeeeey! Dan wordt het de kattentrui. Want stiekem vond ik die ook helemaal te gek, maar net iets minder vernieuwend in haar garderobe. Ik besloot om ook één van mijn favorieten aan het winkelmandje toe te voegen, de rode sterrenbroek. Ik twijfelde best wel over de maat. Bobo Choses loopt dubbel en hoewel haar 2-3 items best nog heel goed zitten, besloot ik toch voor een maatje groter te gaan 4-5. En hoewel beide items nog best ruim vallen, blijkt dit toch de goede keuze! Het enige wat nu niet doorgaat, is het combineren van de broek met de trui. Ik vind het namelijk niet zo mooi om twee ruimvallende items met elkaar te combineren. Maar zowel de broek als de trui kunnen op drieduizend verschillende manieren gedragen worden. Komt wel goed dus 😉

En blijkbaar zijn kinderen zo veranderlijk als het weer. 🙂 Want toen een dag later het pakketje werd bezorgd en Doutzen deze open maakte, ging alle aandacht uit naar de rode sterrenbroek. Mijn sterrenbroek schreeuwde ze uit!  Ze wilde deze direct aan! Toevallig genoeg plukte ze zelf haar Bobo Choses hemdje van de waslijn,  dus combi numero uno was meteen gemaakt.

Ik weet niet wat het precies is met Bobo Choses, maar het is gewoon zó’n leuk merk! Vrolijk word ik ervan. Keer op keer. Het is de perfecte combinatie van fashion en kindermode. 

Bekijk Bobo Choses bij LittleSahou

Bobo Choses_doutzen

Bobo Choses_doutzen

Bobo Choses_doutzen

Bobo Choses_wintercollectie_doutzen

Nieuwe collectie Bobo Choses

Nieuwe collectie Bobo Choses-1

Nieuwe collectie Bobo Choses-2

Nieuwe collectie Bobo Choses-2

Bobo Choses_collectieBobo Choses_collectieBobo Choses_collectie
Bekijk de webshop van LittleSahou

 

 

 

 

Ben jij ook zo dol op Bobo Choses?

Tags: ,

0 Reacties

 • door Trouwe volger
  Posted 10 september 2012 12:42 0Likes

  Wow.. erg leuk geschreven en wat is kindermodeblog.nl toch een geweldig platform voor kindermode liefhebbers, retail en leveranciers.

 • door Lien
  Posted 10 september 2012 19:26 0Likes

  Wat een leuk stukje!! Ik liet de foto aan Fiene zien en die gilde heel hard ‘MAAAAUUUUUWWWW!!!!’. Haar poezentrui van name it is aan vervanging toe, dus ik denk dat ik maar eens ga shoppen! xxx

 • door Free
  Posted 10 september 2012 22:59 0Likes

  Maaaauuuww! Wat leuk! Nu al benieuwd naar Fiene haar aanwinsten 🙂 X

Plaats een reactie