BOBO CHOSES ZOMERCOLLECTIE

In mijn vorige blog voor Fabulous Mama had ik je al het één en ander verteld én laten zien van de nieuwe collectie van Bobo Choses. De nieuwe collectie van Bobo Choses is super vrolijk, speels en fashionable. Ohja, én heeeul gezond. De dikke streep in de collectie, zowel horizontaal als verticaal is helemaal volgens de laatste trends, al moeten veel mensen nog een beetje wennen aan de verticale streep. Dat mag hoor. Ik moet dat namelijk ook.
Hoewel de collectie er helemaal te gek uitziet -en vooral ook zo heerlijk zomers- was ik een klein beetje teleurgesteld door het gebrek aan jurkjes, nét nu Doutzen in haar totally dress fase zit. Tsjaa, wat nu? Ik kan onmogelijk een seizoen Bobo Choses overslaan. Dat begrijp je. Dat gaat gewoon niet. Letterlijk en figuurlijk slecht voor de gezondheid. Ik heb Doutzen dus zelf laten kiezen wat ze mooi vond. Het zal je niet geheel verrassen, maar het is lekker roze! Het zijn beiden nogal zomerse items -hoewel de peren top nu al perfect gedragen kan worden met een longsleeve eronder- en beide items zijn lekker luchtig. Het hoeft allemaal niet zo strak, het mag lekker wapperen deze zomer. Ik kan niet wachten tot het zomer is en Doutzen af en toe een jurkje verruild voor een stuk fruit van Bobo Choses.

Ga snel kijken bij LittleSahou.nl voor de rest van de collectie en haal de zomer in huis!

Bobo Choses peer-shirt

bobo choses fruit shirt

zomercollectie bobo choseszomercollectie bobo choseszomercollectie bobo choses

Tags:

Plaats een reactie