GASTBLOGGER BRENDA: KIAN’S OUTFITS


Brenda is 34 jaar en als eigenaresse van een webshop in kinderkleding dagelijks bezig met kidsfashion en de laatste trends. 

Samen met mijn man, runnen wij de webshop de Kids Department, voorheen Lief Stoer Eigenwijs. In 2009 is ons zoontje Kian geboren en sindsdien is ook bij mij de passie voor kindermode ontstaan. Omdat wij van te voren het geslacht wilde weten, heb ik de eerste 20 weken geen kleding gekocht. Maar toen ons bij de twintig weken echo verteld werd dat we een meisje zouden krijgen, ging ik helemaal los. Eindelijk mocht ik (van mezelf weliswaar) alles kopen wat ik leuk vond. En dat was toch behoorlijk wat.

Toen wij besloten om met 24 weken zwangerschap een pretecho te laten maken, had ik er ook geen enkel ogenblik bij stilgestaan, dat we weleens voor een verassing zouden komen te staan. Je raadt het waarschijnlijk al…tijdens de echo vroeg de echoscopiste of we het geslacht al wisten. We gaven aan dat dit het geval was maar we vertelden niet wat het geslacht was. Na enkele ogenblikken van stilte, kwam het hoge woord eruit. Nou dat is heel duidelijk hoor!…hier zit het balzakje. WAT!!! Weet u dat zeker? Ja hoor, heel zeker. Oeps!

Uiteraard hartstikke leuk maar het zweet brak met toch wel een beetje uit. Gelukkig waren de winkels zeer meegaand en hebben we alles om kunnen ruilen voor jongenskleding. Lang leve, de lange ruilingtermijnen!

Inmiddels is Kian alweer 4 jaar, time flies! En Kian heeft uiteraard ook zo zijn voorkeuren. Zo is Kian dol is op Cars. En dan heb ik het niet alleen over de film. Als het aan Kian ligt dan hebben we vitrages van Cars, tafelkleden van Cars, servetten van Cars en oh ja ook nog eens een dekbedovertrek van Cars….maar dan wel een tweepersoons voor papa en mama. Gelukkig weten we zijn Cars fanatisme een beetje onder controle te houden. Oké, we zijn qua kleding bezweken voor 1 longsleeve en 1 ondergoed setje.

Maar Kian zit sinds een paar maanden op school en daar hebben al zijn vriendjes….’Cars’ gympen met lampjes. Dat wordt weer een uitdaging voor ons…Want met de leuke kinderkleding merken binnen handbereik, is het toch het aller-leukst om jouw eigen kroost in die merken te zien rondlopen. Kian is geregeld een mini-me versie van zijn vader. T-shirts met een v-hals, ‘Little’ Eleven Paris, sweatshorts en stoere denims voeren bij ons de boventoon in huis. Qua stijl zijn eigentijds, stoer en comfortabel toch wel de beste kernwoorden.


Wat vind jij van de stijl van Brenda? Neem ook eens een kijkje in haar leuke webshop Kids Department

Wil jij ook gastbloggen voor 1X? Stuur dan een mailtje met je motivatie en foto’s naar frederieke@kindermodeblog.nl

Tags: , ,

0 Reacties

 • door Gwen Van Oijen Van de Kamer
  Posted 1 september 2013 17:58 0Likes

  Lekker stoer!! Leuk dat shirt van kermit 🙂

 • door Roos Wolswijk
  Posted 1 september 2013 18:53 0Likes

  wat gaaffffffffffff

 • door Suus van Straten
  Posted 1 september 2013 19:47 0Likes

  Wat een geweldig leuke blog en prachtige foto's van jullie mooie Kian

Plaats een reactie