GASTBLOGGER VIVIAN MET OUTFITS JUUNE


Hallo, ik zal me even voorstellen; Mijn naam is Vivian, 31 jaar en een fanatieke volgster van kindermodeblog! Ik woon samen met Ron en ons dochtertje Juune Nora van 14 maanden. Mijn grootste hobby is winkelen, heel veel winkelen en sinds Juune er is kan ik volledig losgaan in kinderwinkels en online.

Nu de zomer er “bijna” is, en de vakantie eraan komt kunnen we lekker zomerse kleding aanschaffen. Bij de Zara kwamen we een vrolijke jumpsuit tegen, echt iets voor op vakantie en het staat haar fantastisch. Ze kan hierin lekker vrij bewegen en zo zie je maar dat hip en handig prima samen gaan! Ook bij de Zara ben ik fan van de handige basic vestjes, Juune heeft deze vestjes in meerdere vrolijke kleuren zodat we dit gemakkelijk kunnen combineren met leuke shirts van Ikks, Babe & Tess en Z8.
En natuurlijk hebben we deze zomer, zeker als het weer zo blijft, een jas nodig.  Mijn oog is gevallen op de knalgele zomerjas van Kidscase, lekker opvallend en stoer. En aangezien de zomerhitte toch nog even op zich laat wachten, zullen we voorlopig de jeans ook nog wel even nodig hebben. Op de foto heeft Juune een superschattige en hippe skinny aan van tommy hilfiger met daaronder coole tijgergympjes waarmee ze zonder moeite heel wat meters op af legt. Iedereen wordt weleens moe van klimmen en druk doen, dus een chilloutfit mag niet ontbreken. Juune kan dit heel goed in haar grijze Kidscase philly baby chillbroek, toffe pasvorm en superkwaliteit! Hieronder zien jullie Juune in al haar outfitjes! Er komt een leuke tijd aan..SALE! Wij gaan dus gewoon lekker verder met ons laten inspireren!


Thanks Vivian voor je leuke inspiratie!

Wil jij ook voor 1X gastblogger zijn op Kindermodeblog? Mail dan naar frederieke@kindermodeblog.nl

0 Reacties

 • door Linda van Vliet-Benschop
  Posted 2 juni 2013 21:10 0Likes

  Ziet er allemaal super uit! Maar waar komt t shirtje met oranje print vandaan?

 • door Marja Vooys
  Posted 3 juni 2013 03:42 0Likes

  heel erg leuk mooie foto.s

 • door Aniek Schalkoort
  Posted 3 juni 2013 05:31 0Likes

  Stuk voor stuk leuke outfits! Juune loopt er altijd leuk en hip bij.

 • door Suzanne Jasperse
  Posted 3 juni 2013 06:27 0Likes

  Wat een fotomodel!

 • door Frederik van der Heijden
  Posted 3 juni 2013 14:45 0Likes

  Leuk geschreven Vivian.

 • door Danielle Wildemast
  Posted 3 juni 2013 14:51 0Likes

  Super leuke blog Vivian! Dank voor de inspiratie. Vooral de jas van KidsCase is gewaagd en hij staat Juune top!

 • door Vivian Diephout
  Posted 3 juni 2013 15:48 0Likes

  Thanks 🙂 vond het zo leuk volg ook altijd je knappe vrouwen!

 • door Danielle Wildemast
  Posted 3 juni 2013 16:00 0Likes

  Super leuk Vivian, keep on writing!

 • door Elly Reijnhout
  Posted 3 juni 2013 20:04 0Likes

  leuk he marja???

Plaats een reactie