KINDERKLEDING REVIEW: STEF IN LITTLE LABEL


Door: Malou (mama van Stef)

Wat een verassing, het pakketje van Little Label is binnen! Ja vooral voor mij dan, want Stef (7 mnd) maakt het allemaal niet zoveel uit wat hij aan heeft. Als hij maar ongestoord kan kruipen, springen en klimmen. Hij is een druk baasje die momenteel verwoede pogingen doet om vooruit te komen, op welke manier dan ook.

En ja hoor, als ik de kleertjes uitpak weet ik al dat ik een hit te pakken heb. Dit is fijn. De broek is van een mooie dikke kwaliteit jersey en ziet er tegelijk super stoer uit. Het blijft toch een jongen. En de trui is top, van een mooie dunne katoen. Helemaal wat ik gewend ben van dit merk. Stef heeft al een aantal boxpakjes en rompertjes van Little Label. Voor mij favoriet vanwege de basic ontwerpen en prachtige kleuren. Ideaal te combineren met andere merken, hieronder de broek van Little Label gecombineerd met een vest van H&M en een romper van Mini Rodini. En voor ik het vergeet te zeggen, de kleding is prima te wassen en blijft mooi! Niet onbelangrijk vind ik zelf.

Nou zoals je ziet goedgekeurd. Wij genieten; Stef stuitert er vrolijk op los en ik vind het prachtig om hem zo te zien. Kleren moeten deze kleine mannetjes vooral niet in de weg zitten, maar het oog wil ook wat.

Klik hier voor meer details van het truitje OF klik hier voor het broekje.

little label babykleding
Ga snel naar Little Label voor meer inspiratie en de leukste basics

Wat vind jij van zijn outfitje?

 

Tags: ,

Plaats een reactie