Door: Carlijn

Vandaag eens totaal iets anders voor Kick. Dit shirtvan het Letse kinderkledingmerk Hebe op een heel strakke skinny jeans van Tumble ‘n Dry. Ik moet eerlijk toegeven dat ik deze outfit en dan met name dit shirt niet zo snel zelf zou uitkiezen voor Kick. Maar ik heb dé kidsstylist van Kindermodeblog, Free, deze keer op Kick losgelaten ;-). Kick zelf vond het shirt meteen fantastisch, het zit namelijk heerlijk en heeft een perfecte pasvorm. Toen hij zijn complete outfit aan had was ook ikzelf echt verkocht! Erg fijn om zo’n kidsstylist bij de hand te hebben, thanks Free!!

Hebe werd opgericht in 2011 en is nu gevestigd in Riga. Het is echte vrijetijdskleding voor kinderen van 0 tot 7 jaar. Hebe kinderkleding is gemaakt van hoogwaardig, zacht en gemakkelijk wasbare stoffen. Daarbij is de Hebe kinderkleding zeer comfortabel en ook nog eens prachtig vormgegeven. Dat vormgeven gebeurt door echte Letse ontwerpers en kunstenaars die door Hebe worden uitgenodigd om de kledingstukken stuk voor stuk uniek te maken. De kledingstukken worden gekenmerkt door eenvoud en liefde voor details met focus op kwaliteit en een uniek design. Opvallend detail bij dit shirt; de lange boord bij de mouwen.

Klik hier voor meer details van dit shirt 

hebe kids

hebe kids

Inmiddels ook zo benieuwd naar Hebe? Kijk dan hier op de site.
OF klik hier om dit shirt te shoppen

Wat vind jij van dit merk? 

 

Tags: , , ,

Plaats een reactie