KICK IN TUMBLE ‘N DRY


Door: Carlijn

Dinsdag heb ik voor het eerst sinds lange tijd weer eens lange mouwen aangetrokken bij Kick, want ja, als het ineens ‘maar’ 22 graden is, dan kunnen we zo maar koude armpjes krijgen… Gelukkig had ik deze longsleeve uit de nieuwe collectie (F/W ’13) van Tumble ‘N Dry al in huis, zodat Kick zijn armen in ieder geval geen kou hoefden te lijden ūüėČ
Net als Mama is er hij zelf ook echt¬†heel blij mee. Niet zo gek, want de stof is echt mega zacht dus dat moet wel lekker zitten! Vanaf vandaag wordt het weer zomers warm, dus deze longsleeve gaat weer even terug in de kast. Maar mochten de avonden wat frisser worden, of het weer echt helemaal omslaan, dan weet ik nu al wat Kick’s lievelings-longsleeve wordt…

De nieuwe collectie van Tumble ‘N Dry ligt al in de winkels, maar ik heb net gehoord dat de collectie later vandaag online gaat in de webshop van Tumble ‘N Dry. Houdt het zeker even in de gaten!¬†En oja, zoals jullie misschien al van mij weten, ik houd ervan om verschillende merken te combineren;¬† longsleeve van Tumble ‘N Dry,¬†jeans-short van Name it en donkerblauwe Converse Allstars.

Tags: , , ,

Plaats een reactie