KINDERKLEDING REVIEW: JUUL IN LITTLE MISS JULIETTE


Door: Claudia (mama van Juliette)

Jaa, Juul was helemaal blij, ze mocht een supermooi mouwloos vest van merk en naam genoot, Little miss Juliette reviewen! Bij de ontvangst waren we blij verrast, want het was een superleuk fake fur vestje, én, zo kwamen we erachter, óók nog reversible! De andere kant, waar ook lusjes zaten voor het gevlochten riempje, was van prachtig satijn met een Chinese rozen printje en Little Miss Juliette opdruk.(alleen even het was label eruit knippen.) Juul, een vervent fake fur en luipaard/tijgerprint fan, wist eigenlijk niet welke kant ze nou mooier vond…

Het vestje is mooi afgewerkt, lekker zacht en heeft mooie retro gele en rode biezen, en een mooi riempje. Hier kun je heel veel mee combineren en het past eigenlijk overal wel bij. Ik wilde al een tijd iets leuks bestellen van dit merk, en na deze review ga ik dat zeker doen. Juul heeft al  wat leuke dingen gezien, dus dit vestje krijgt snel gezelschap van een paar merkgenoten..love it! En als de rest van dezelfde kwaliteit is als dit schattige vestje, ben ik blij.

Juul wilde er wel een verkleed partijtje aan wagen, en ik heb haar zelf laten kiezen hoe ze het wilde combineren. Als eerste wilde ze op de foto met het vest als indiaantje, compleet met indianen tooi. Maar ze bedacht ook nog wat andere looks.Kijk snel verder…
Gilet Little miss Juliette, longsleeve sissy boy,rokje met vogeltjes print Shoeby, kniekousen met stippen  en knopen Shoeby,sjaaltje Vintage 70’s, en schoenen van Naturino de hoofdtooi is een riem uit Ibiza
Daarna wilde het konijn ook even knuffelen met het zachte satijn.
giletje Little miss Juliette,bollenjurk COS, paarse legging van Veritas Belgium,
laarzen van Red Rag
En daarna met haar nieuwe Bengh flared dress, boots van

 Uggs,en maillot met gekleurde 

en nog met haar blokken maillot van Veritas Belgium, en zelf geknoopte neon strikken ketting.
Wat vind jij van dit giletje?
Tags: , ,

Plaats een reactie