NEW: LITTLE MISS JULIETTE


We hebben weer iets te vieren! Want zoals je misschien al wel gezien of gelezen had, heeft het populaire babymerk Beebielove  er een grote zus bijgekregen! En dat vinden wij zeker een klein feestje waard, want deze ‘grote zus’ heeft gezorgd voor weer een super leuk, nieuw meidenlabel. Mogen wij jullie kennis laten maken met Little Miss Juliette?

LittleMissJuliette

Little Miss Juliette is een kledinglijn waarin je allerlei fijne items tegenkomt die er én super leuk uitzien maar ook nog eens lekker comfortabel zijn. Zo bestaat de collectie bijna helemaal uit soepel jersey en tricot. Vaak kunnen dit soort stofjes er ‘suffig’ uitzien.   Suffig is misschien niet helemaal het goede woord, maar we je snapt misschien wel wat we bedoelen. Maar deze collectie is fashionable voor eigenwijze meisjes die lekker zichzelf willen zijn. Daarom zien we ook veel streepjes, stippels en strikjes terug, dingetjes waar Little Miss Juliette van houdt! Misschien dat het niet helemaal de smaak van Papa is , maar dat maakt  Little Miss Juliette niets uit! ;-))  En waar ze nog meer van houdt? Onder andere van koekjes bakken, knutselen en tekenen. ..

In de collectie van dit nieuwe meidenlabel vind je tops, rokjes, jurkjes en natuurlijk bijpassende leggings. Ohw en natuurlijk de eigenwijze hoge sokken! Wij spotten Little Miss Juliette in de webshop van Nummer Zestien en zullen je laten zien hoe leuk deze collectie is geworden!

LittleMissJuliette
LittlemissjulietteKijk deze leuke setjes! Zo handig dat je alles lekker met elkaar kunt combineren 🙂 Wij zijn helemaal weg van de combinaties met de stipjes sokken ♥

littlemissjulietteKobalt blauw met denim jackje! Lekker frisse items. Dit beeld is zelfs leuk te combineren met het de rode items die je hierboven ziet. Wat vinden jullie van Little Miss Juliette?

Check snel de webshop van Nummer Zestien voor nog veel meer leuke kinderkleding van Little Miss Juliette.

Tags: ,