OLIVIA EN FAYE IN KIK*KID


Door: Jo

Mijn peuter was afgelopen tijd aan het mopperen: ieder pakje dat bij ons thuis arriveerde was of voor haar zussen of voor haar broer (en haar moeder kwam ook niets tekort), maar zij schoot er bij in. Nu is dit een beetje overdreven; ik ben nogal van het doorschuiven, dus haar kast ligt propvol, maar oké, ze was wel weer eens toe aan iets nieuws (iedere vrouw heeft dat op zijn tijd nodig...).

Maar niet getreurd! Toen ik onlangs bij Jijwel het Mim-pi jasje bestelde, werd ik door de eigenaresse Astrid al geattendeerd op de nieuwe Kik*Kid wintercollectie. Eenmaal de eerste foto’s van de vrolijke nieuwe wintercollectie gespot wist ik hoe ik Olivia’s peuterdriften kon temperen (of er aan toegeven hoe je het wil lezen): ze kreeg een nieuw Kik*Kid jurkje. Helemaal Olivia!

Kik*Kid is een vrolijk, eigenzinnig Nederlands merk met een comfortabele pasvorm en heerlijke kwaliteit. Sinds kort heeft Kik*Kid ook een dameslijn, IS.IS, en een tienerlijn AZZA. Co lagen als baby regelmatig te stralen in de Kik*Kid kruippakjes; echt een aanrader voor (aanstaande) babymoeders!

Bij Jijwel.nl was zoveel leuks! De knitted jurkjes met turtle nek zijn echt vernieuwend en ook de kobaltblauwe jas met sterrenstiksel en capuchon is een plaatje. De jurkjes staan nu leuk met blote benen (de Spaanse schoentjes waren Olivia’s inbreng en peutermoeders onder ons weten dat we daar vooral niet tegen in moeten gaan…) en straks met tijgerlegging of skinny jeans. Faye ging voor de blauwe jas!  Goed, de foto’s stonden er zo op: want Olivia was helemaal blij! Bekijk de nieuwe Kik*Kid collectie bij Jijwel en ga  los……

Kik*Kid

Kik*Kid wintercollectie

Kik*Kid wintercollectie 2013

Kik*Kid winter 2013

Kik*Kid winter 2013 Jijwel

Kik*Kid jas wintercollectie 2013 Jijwel Kik*Kid jas wintercollectie 2013 Jijwel kinderkleding

Kik*Kid knitted dress wintercollectie 2013 Jijwel kinderkleding

 

 Overige items:

Legging Zara gilet Name It spaanse schoenen Laluzz

 Klik hier om lekker te shoppen bij Jijwel

Wat vind jij van de nieuwe collectie van KIK*KID? 

Tags:

Plaats een reactie