FAYE IN FRANKIE EN LIBERTY


Door: Jo

Eigenzinnig, I love it! Op kledinggebied ga ik helemaal los. Gelikte setjes op ‘safe’ is sooooo not me! Zo shopte ik afgelopen week voor mijzelf de meest originele en opvallende fake fur jas ever. Blij als een kind! Mix & match met merken en prints. Zolang de stijl maar overeind blijft staan: of boho of retro of streetstyle of of etcetera. En: trek je vooral niets aan van anderen, maar blijf dicht bij je eigen smaak. Every day is a fashion show and the world is your runway!

Eigenzinnig is ook het merk Frankie & Liberty. Tot voor kort mij nog geheel onbekend, maar sinds ik dit merk voorbij zag komen bij Zoem Kidsfashion ben ik enthousiast: wat een geheel eigen uitstraling! De nieuwe wintercollectie is doorspekt met rock- en punkinvloeden. Wat een stijlstatement! Veel zwart (ik hou er van ja ook bij kinderen), fake leather, zilverbeslag, cropped tops, prints en verschillende texturen.

Voor Faye shopte ik legging ‘Lia’ in eighties all over print gemaakt van een heerlijk zacht en draagbare tricot. Leuk te combineren met bikerboots of kistjes (Dr Martens is he-le-maal terug!), een ruit blouse of leren bikergilet voor een ruige statementlook. Een subtiel panterdetail in bijvoorbeeld de vorm van een paar sneakers zou ook niet misstaan bij deze opvallende legging. Op de foto combineerde ik het met een bikerjasje en oversized tuniek. Let op dat je een legging nooit combineert met een kort bovenstuk, hoe perfect het lichaam ook, een legging is voor niemand flatterend!

Kidsfashionnaast andere merken als Blue Rebel, Flo, Funky XS, GSUS, Name It en Retour. Enjoy shopping!

Klik hier om naar Zoem fashion te gaan

Frankie en Liberty

Frankie en Liberty wintercollectie

Frankie en Liberty wintercollectie 2013

Frankie en Liberty wintercollectie 2013 Zoem Kidsfashion

Frankie en Liberty legging

Frankie en Liberty legging Zoem Kidsfashion

 Overige items: tuniek berenmuts bikerjasje Scotch ‘R Belle sneakers New Balance

Klik hier om Frankie & Liberty te shoppen bij zoem Kidsfashion

 

Tags:

Plaats een reactie