OILILY SCHAT


Door: Jo

Jade heeft een schat. Een schat die ze bewaakt met haar leven. Ze staat er mee op en ze gaat er mee naar bed. Ik struikel er regelmatig over wanneer Schat parmantig geparkeerd staat op de deurmat. Schat past overal bij en gaat momenteel overal mee naar toe. Schat herbergt de belangrijkste onbenulligheden in het leven van een bijna 6-jarige (lees kralenarmbandjes, wat uit het zand opgeduikelde stenen en schelpen al dan niet beschadigd, al lang versnoten zakdoekjes en een verdwaalde haarspeld).

Schat is officieel een Oilily tas en geeft bij Jade hetzelfde effect als ondergetekende een Birkin tas spot:………..whaaahhebbenkwijlsmelt! Schat was officieel nog niet toebedeeld, arriveerde bij huize Jo&Co en het klikte met Jade. Met Faye en Olivia overigens ook, maar die hadden de pech dat hun blonde zus via ellebogenwerk als eerste de doos wist te bereiken. Dat wil niet zeggen dat Schat safe is: wanneer Jade op school zit (Schat mag niet mee want stel je voor dat er nog meer schatgravers zijn…) zie ik regelmatig een peuter dribbelen met Schat aan haar arm. Kwestie mondje dicht.

Eigenlijk is het niet zo gek de Oilily crush: Faye en Jade lagen als baby regelmatig te pronken in de meest kleurrijke en eigenzinnige pakjes van dit Nederlandse merk. Om dit met jullie te delen dook ik in mijn oude foto archief o sentiment…. Tijdens De Kleine Fabriek juichde ik al dat dit merk helemaal terug is. Details, opvallende prints en applicaties, kwaliteit; ik hou er van. Meestal combineer ik 1 item van Oilily in een outfit en geef er mijn eigen schwung aan. Niet dat Jade daar iets van aantrekt: Schat combineert ook prima bij haar pyjama…

Terwijl ik deze blog type staat Schat te blinken naast mijn laptop. Mama Jo als Schatbewaarder in deze gevaarlijke tijd die vakantie heet. Ik denk dat ik binnenkort de website van Oilily maar eens bezoek om 2 Schatjes bij te bestellen….

Wil jij deze schat ook bemachtigen? Ga dan snel naar MamaGlossy.nl want daar wordt deze schat cadeau gegeven!

Mim Pi Oilily Mango Kids Tumble 'N Dry
Jasje: Mim-Pi T-shirt en schoenen: Mango Kids Short: Tumble 'N Dry

Oilily tas

Mim Pi Oilily Mango Kids

Jade met Oilily tas

Oilily winter 2014

Faye in retro Oilily
Baby Faye in Oilily
Baby Jade in Oilily
Baby Jade in Oilily

 

 

 

 Klik hier om naar MamaGlossy.nl te gaan

 

 

Plaats een reactie