KICK IN FUNKY XS


Door: Carlijn

Tot nu toe hebben we het gered met oma’s die oppassen en de peuterspeelzaal, maar over twee weken gaat Kick voor het eerst wennen op het kinderdagverblijf waar hij vanaf september naartoe gaat. Hoe cool is het dan als hij daar op dinsdag al binnen komt lopen met deze longsleeve van Funky XS aan; I NEED WEEKEND!

Ik vind dit echt zo’n gave en eigenwijze tekst en als je het mij vraagt, geeft dit precies weer waar Funky XS voor staat: stoer, funky & cool! En dit is slechts één van de vele shirts met lange mouw uit de nieuwe wintercollectie van Funky XS. De pasvorm is perfect, het valt mooi slank om Kick’s lijf, met een kleine V-hals. Het ideale van longsleeves; je kids kunnen ze het hele jaar dragen. In de zomer, op een wat koudere dag, op een short en in de winter op een mooie jeans. Vandaag heeft Kick er (in overleg ;-)) voor gekozen om het shirt te dragen op zijn lichtblauwe jogging-short van H&M met stoere Adidas sneakers eronder.

Check snel de nieuwe collectie van Funky XS 

funky xs

funky xs

funky xs
Klik hier om dit leuke shirtje te shoppen!

 

 

Hoe zou jij dit shirtje combineren?

Tags: , , ,

0 Reacties

Plaats een reactie