FUNKY STUFF BY FUNKY XS


De Sinterklaas cadeautjes zijn nog maar net uitgepakt of de zoektocht naar de leukste Kerst cadeautjes is bij velen alweer in volle gang! Heerlijk die feestdagen, een hoop gezelligheid en tijd voor elkaar. Tijdens ons dagelijkse rondje op het wereld wijde web naar leuke en originele cadeautjes voor de feestdagen kwamen wij ook in de webshop van Funky XS. Dit Nederlandse kinderkleding merk dat bekend staat om haar vrolijke en funky kinderkleding collecties heeft sinds kort ook de leukste funky cadeautjes en hebbedingen.

Funky pins waarmee je je kleding extra op kunt pimpen, funky schoenveters, fietsbellen, magneten, maskers en nog veel meer leuke hebbedingen waar je kinderen blij mee maakt! Super leuk voor onder de boom, maar natuurlijk ook wanneer je opzoek bent naar een origineel cadeau. Benieuwd naar alle Funky Stuff? Neem dan zeker even een kijkje in de webshop! Psssst je shopt de wintercollectie nu ook met 30% in de SALE!

Je kunt via deze link alle Funky Stuff bekijken in de webshop van Funky XS

dsc04179 dsc04130 dsc04183 dsc04160-zw dsc04166 dsc04145

Klik hier om direct naar de webshop van Funky XS te gaan

Tags: , ,

Plaats een reactie