PHOTODIARY FREE: AFSPRAKEN, REVIEWS EN VERJAARDAG DOUTZEN

Ruim twee jaar geleden zette Frederieke Wieberdink [Free] Kindermodeblog.nl op. Dagelijks brengt zij samen met een team van gastbloggers de leukste kindermodeblogs. Vind je het ook zo leuk om te gluren achter de schermen van Kindermodeblog? Volg dan de photo diary van Free.

De afgelopen weken waren druk, druk en nog eens druk! En vooral ook heel erg heet! Met een dikke buik hard doorwerken tijdens een hittegolf was best even pittig. Ik moest mijn dagen iets anders indelen dan normaal en werkte door tot ‘s avonds laat. Verder had ik nog een paar leuke afspraken, kwam onze nieuwe rubriek ‘de kinderkleding review’ online en vierden wij thuis de verjaardag van mijn meisje Doutzen. 4 jaar alweer! Kijk maar mee…

Leuke afspraak gehad in Rotterdam met Esmé van het Mama Event. Het Mama Event is het Lifestyle event voor de (aanstaande) moeder die het beste uit het leven wil halen. Het Mama Event wordt gehouden op 19 en 20 oktober 2013 in de Van Nelle ontwerpfabriek. Of ik er zelf bij kan zijn is nog even de vraag, maar Kindermodeblog & MamaGlossy zijn er wel bij met een aantal hele leuke activiteiten en acties. Leuk als je ook komt! Klik hier om Mama Event op Facebook te liken, dan blijf je op de hoogte!

Met Nikki in een legging van Little Pieces ging de allereerste *kinderkleding review* online. Ik ben zo happy met deze nieuwe rubriek op Kindermodeblog! Echt geweldig om te zien hoe andere mama’s hun kinderen kleden en om zo weer nieuwe inspiratie op te doen.
En de 2e kinderkleding review was ook te gek. Ik had deze knalroze Retour broek voor Sayuri geshopt, waarna haar moeder er thuis superleuke combinaties mee maakte. Erg goed gelukt en heel inspirerend.  Daarna kwamen er nog twee reviews online, met o.a Bengh. Klik hier om de Bengh review te bekijken

En verder was ik druk met de voorbereidingen van Doutzen’s B-day! Je kent het wel, boodschappen doen, cadeautjes shoppen, het huis opruimen en de tafel versieren. Ik ging zaterdag laat naar bed, maar uitslapen was er op zondag niet bij. Om 6 uur ‘s ochtends begon bij ons het feest! Mijn kleine meisje is 4 jaar geworden. Ik vind het zo’n speciale leeftijd. We hebben echt een superleuke dag gehad en ze is enorm verwend.

Deze taart had ik laten maken bij Sweet Things en was echt zooo lekker!

# girly-cadeautjes

Dit was haar verjaardagsjurk. Gekocht bij de H&M! De pasvorm en de kleur zijn super mooi. Echt een tip/ aanrader, ook voor bijvoorbeeld een bruiloft.

Ik heb het afgelopen jaar heel veel mailtjes binnen gekregen met de vraag waar ik toch altijd mijn leggings koop. Altijd geef ik dan als antwoord, nou;  ‘gewoon’ bij H&M of bij Pieces. En laat ik gelijk mijn nieuwste aanwinst met je delen! Deze legging is van Mama Licious, met extra hoge taille voor bolle buiken. Leuk he die glitters?

De sjaal van Nanna bleek bij jullie erg hot en daarom bedachten we speciaal voor jullie een leuke actie. We geven er maar liefst 24 weg, maar daar moet je wel wat voor doen uiteraard. Plaats een kidsfashion foto op ons facebook prikbord en tag je vriendinnen, want als je wint, win je niet alleen voor jezelf maar ook voor twee vriendinnen! Lees hier meer over deze leuke actie

En er kwam een nieuwe doos binnen van name it voor de blogs, shoots en reviews! Altijd leuk om die nieuwe winterspullen uit te pakken. Wat vinden jullie van deze winterjas? Ik vind hem cool!

En uitpakken maar. En natuurlijk ook meteen nadenken over hoe ik het een en ander graag wil combineren en/ of terug wil gaan zien op Kindermodeblog.
Ik kreeg nog een heel lief doosje opgestuurd van Margot van Pr4Kids, met een lief pyjama-tje van Beebielove voor mijn kleine baby boy. De babykamer begint ook steeds leuker te worden, ik zal je binnenkort wel een fotootje laten zien!
Items van Bengh & Bor*z voor de kinderkleding review. Leuk!!
En Noé, één van de hippe kids van vorige week. Heb jij nog leuke foto’s? Mail ze dan naar me op frederieke@kindermodeblog.nl Thanks!!

Verder ben ik achter de schermen bezig met twee hele leuke dingen! Ik kan niet wachten om het met jullie te delen, maar dat duurt zeker nog een paar weekjes. Ben heel benieuwd wat jullie ervan vinden… 😉

Tot snel weer!

XFREE

Volg je mij al op Twitter en Instagram?

PS PS PS ! Vergeet deze leuke winactie op MamaGlossy niet!!
Win deze mooie oorbellen van So-Seriously.nl 

Tags: , ,

Plaats een reactie