WINNEN: 24X HIPPE NAME IT SJAAL


Laatst zag je Nanna in haar nieuwe rok en sjaal van name it op Kindermodeblog! Wij kregen echt mega veel leuke reacties op deze outfit en ook enorm veel vraag naar de sjaal. Dit bracht ons op het idee om hier speciaal voor jullie iets leuks mee te doen! En ja hoor, we gaan maar liefst 24 sjaals weggeven!!  Aan jou en je vriendinnen!

Wat moet je doen? Plaatst een leuke kidsfashion foto van je kindje(s) op het prikbord van Kindermodeblog en tag je vriendinnen. De leukste foto’s worden door Kindermodeblog genomineerd. Uiteindelijk is het aan jullie zelf om te bepalen welke 8 foto’s de leukste zijn!
Je foto op het prikbord plaatsen kan tot 13 augustus, daarna volgen de nominaties. Houd onze site goed in de gaten…. Wordt vervolgd!

Niet willen wachten tot het einde van de actie? En helemaal weg van de sjaal? Klik dan hier om hem meteen te bestellen

Of klik hier om de mintgroene sjaal te bestellen

NAAR ONZE FACEBOOKPAGINA

Plaats een reactie