KICK IN SCOTCH EN TUMBLE ‘N DRY


Door: Carlijn

Sinds deze week hebben de kindjes in het midden van het land dan ook eindelijk vakantie. En dan ook nog eens zo’n vakantieweertje, heerlijk! Tijd dus om er lekker op uit te trekken; op vakantie, naar het strand, gewoon in de tuin of naar de speeltuin natuurlijk. Dat laatste heb ik met Kick gedaan. Van de glijbaan, op de schommel en op de wip en lekker met zijn blote voetjes in het zand. Belangrijk is dat hij dan ook goed (ver)draagbare kleding aan heeft, waarin hij makkelijk kan spelen, maar uiteraard wil het oog ook wat. Ik ga graag voor kleding die zowel lekker zit, als er top uitziet! En wat ik in mijn vorige blog voor Kindermodeblog al aangaf, ik houd van het combineren van veel verschillende merken. Deze broek van Scotch & Shrunk is, als je het mij vraagt, een lust voor het oog. Het stoere V-hals-shirtje van Tumble ‘N Dry, wat er perfect bij kleurt, er op en je hebt een geweldig zomerse outfit voor je mannetje…

 

Scotch & Soda short shop je hier

& het shirt bij Tumble ‘N Dry

 

Wat vind jij van deze outfit?

Tags: , , ,

Plaats een reactie