SWEETEST GIRL SARA LOU IN NAME IT


Door: Danielle

Niet alleen ik, maar ook andere bloggers zijn fan van het merk name it. Sommige items zijn zo leuk dat we er gisteren weer een aantal fashion musthaves hebben uitgepikt voor jullie. Vooral de sterren jumpsuit is one of my favorites. Ik heb al meerdere items met jullie gedeeld, maar ik voeg er graag nog een aan toe. De super meisjesachtige Sweetest Girl sweater met kleine blauwe hartjes. Hij is super zacht en zit als gegoten. Ideaal voor bijvoorbeeld het afgelopen weekend!

Dit weekend was het weer wat koeler, mede door een aantal fikse regenbuien, dus de Hunter-regenlaarsjes mochten even uit de kast. Wij hebben namelijk thuis een stijlregel dat er alleen in plassen wordt gestampt met laarsjes aan (dat geldt overigens voor de hele familie :). Geen compromissen, met regenlaarsjes aan of anders niet. Okay, het is en blijft een kind, maar toch. Met suède schoenen is dit echt not done. Dus Sara Lou zag haar kans schoon toen het zondag met bakken uit de hemel kwam en toen ze naar buiten keek riep ze meteen: “MAMAMAMA, laaaarschen die, die, die rode laaaarschen mama bleeh regen”. Na een heftige korte lachbui van beide kanten trok ik haar laarsjes aan, maar natuurlijk niet zonder leuke fashionable combi.

Omdat het niet héél koud was, maar toch wel ‘langemouwen-weer’ paste haar nieuwe name it-sweater perfect in het weerbeeld. Samen met haar kobalt blauwe shorts (HEMA) en scull sjaal (Zara) stuurde ik haar vervolgens de plassen in, om snel weer de regen te vergeten. De sweater is natuurlijk ook heerlijk te combineren met ultieme zomerse items tijdens de lange zomerdagen die je doorbrengt tot de late uurtjes op het strand. Maar dan met fijne slippertjes 😉

Wil je direct shoppen klik dan hier! Check anders de lijst met name it-verkooppunten bij jou in de buurt. Check snel Sara Lou’s coole outfit.

Name IT fashion

Name It sweetest girl
Name IT on bike
Name IT with Hunter

Meteen online shoppen? Klik dan hier!

Liever live shoppen? Bekijk hier de lijst met Name It-verkooppunten bij jou in de buurt.

 

 

Wat vind jij van Sara Lou’s outfit?

 

Tags: , , ,

Plaats een reactie