SARA LOU IN NAME IT COLOURS SHIRT


Door: Danielle

Wat een heerlijke week hebben we gehad, met veel highlights. Zo kon Sara Lou dit weekend tijdens de verjaardag van haar nichtje eindelijk haar nieuwe mintgroene t-shirt aan van name it. Name it valt lekker ruim dus we kunnen er nog wat lentemaanden mee vooruit. Het schattige pofmouwtje maakt het shirt extra meisjesachtig en de coole glitter make-up print creëert de perfecte summer proof look. Helemaal in combinatie met haar nieuwe té dottige zomerse knotje!

Zeg nou zelf, hoe fijn is het als je kind eindelijk dé haarlengte bereikt zodat je er ook daadwerkelijk iets mee kan?! Dan heb ik het vooral over de girls. Mijn moeder was tot haar derde kaal OMG… Ik kan me de blog van Jo nog herinneren hoe euforisch zij was toen Olivia eindelijk een speldje in kon. Ik deel haar enthousiasme nu ik bij Sara Lou aan de slag kan met haar elastiekjes!! Deze kunnen we dus ook afvinken, de tweede highlight van de week: de haartjes van Sara Lou zijn net lang genoeg voor een staartje of een knotje. Dit alles onder het mom; Saartje kan een staartje. Met hier en daar wat haarclipjes blijft het allemaal redelijk goed zitten.

De derde highlight is eigenlijk niet zo fashionable, maar gaat wel goed samen in combinatie met het knotje, zo deed Sara Lou het deze week drie keer op het potje 😉 Deze nieuwe fase biedt uiteraard meteen weer mogelijkheden op het gebied van kidsfashion en dan met name op de afdeling ondermode. Ik ben meteen naar de Bijenkorf gerent voor drie setjes onderbroekjes en hemdjes van Claesens. Daarover later meer….

Ik deel graag met jullie de look van Sara Lou….

Nameit3

Nameit5

Nameit1

Nameit2

Nameit4

Het super zomerse en hippe shirt is verkrijgbaar bij verschillende Name It-verkooppunten en brandstores in Nederland. Get inspired!

Tags: ,

Plaats een reactie