MONKIES KINDERSCHOENEN


Wauw! Ooit gehoord van kinderschoenen die kids zelf kunnen op pimpen? Wij kwamen deze gympen tegen, die je helemaal blanco aanschaft en die kids vervolgens zelf kunnen beschilderen.

Bij de blanco schoentjes zitten allerlei verschillende kleuren, dus kinderen kunnen hun fantasie helemaal los laten gaan op deze customize gympen. We horen je denken, ‘een regenbuitje en dan? Daar is over nagedacht! Want zelfs een regenbuitje kunnen deze gympen aan. Maar willen de kids een nieuw ontwerp op hun gympen maken, dan kun je de prints er met een schuurspons vanaf wrijven. Wij zijn echt helemaal weg van deze grappige gympen en we denken de kids nog meer….

monkiesshoes

 

monkiesshoes

Wat vind jij van deze customize kinderschoentjes?

Je shopt ze hier

 

 

Tags: , ,

1 Reactie

Plaats een reactie