YANNICK IN NAME IT JOG JEANS


Geen kruipende tijger, maar een stoere vent vandaag. Dit is Yannick! Hij draagt een supergave jog jeans jog van name it. Misschien herkennen jullie de ‘jog jeans’ nog van een tijdje geleden, maar dit is een wel hele hippe en stoere variant! De wassing is lekker licht en het donkerblauwe koord contrasteert. Yannick draagt ‘m met een wit effen shirtje erop. Helemaal hip! Je draagt onder deze sportieve broek natuurlijk ook sportieve schoenen, bijvoorbeeld Vans of All Stars. Op frisse dagen een vestje erover en je bent ready to go!

name it jogging broek

name it jogging broek

name it jogging broek

Deze jog jeans ligt nu in de winkel! (ook in de donkere variant) Klik hier voor een verkooppunt bij jou in de buurt

Klik hier om deze coole jog jeans lekker vanuit je luie stoel te shoppen!

 

 

Vind jij dit ook zo’n leuke broek?

Tags: , , ,

Plaats een reactie