WEBSHOP V/D WEEK: KIDSFINEST.NL


Een tijdje geleden kwamen we tijdens het surfen naar ‘nieuwe’ kinderkleding de webshop KidsFinest.nl tegen. Wow! Wat een geweldige, vernieuwende webshop is dit! Je snapt dat wij staan te popelen om deze superleuke webshop met je te delen! Bij KidsFinest vind je unieke en handgemaakte kinderspulletjes. Van bijzondere kinderkleding tot schoenen, haar accessoires, en speelgoed. Allemaal even mooi… Je ziet bij deze webshop in één oogopslag dat alle spullen met liefde gemaakt én uitgezocht zijn. Als je op zoek bent naar een outfit voor je kids dat nét even iets anders is, ben je bij KidsFinest.nl zeker weten aan het juiste adres.

 


Voor zowel jongens als meiden is er op KidsFinest.nl een hoop leuks te vinden. Je shopt er kleding van de merken Kids On The Moon, Miszko Maszko, EFVVA, Kollale en NoSweet. Voor inspiratie, over hoe je twee verschillende merken met elkaar kunt combineren bijvoorbeeld, kun je een kijkje nemen op de blog van KidsFinest.nl. Op de blog vind je naast mix & match inspiratie ook mooie foto’s en nieuwtjes.

Wij zijn helemaal fan van deze mooie tutu’s! Girly meets stoer, zoals op de foto te zien is. Prijs tutu:  € 40. De rokjes shop je hier.

 


Ook van de ‘bijzondere kinderkleding voor jongens’ zijn we wild! De trui en rode sterrenbroek (gedurfd!) zijn onze persoonlijke favoriet.
Deze lieve, handgemaakte accessoires moesten we gewoon even laten zien. Leuk om weg te geven als cadeautje, maar ook zeker net zo leuk in de haartjes van je eigen kids! De haarspeldjes en elastiekjes shop je hier.

Voor de hele collectie van KidsFinest klik je hier.

 

 

Kende jij deze nieuwe webshop al? En ben je net zo enthousiast als wij?

 

 

 

Tags: , ,

1 Reactie

Plaats een reactie