ADVERTORIAL: LASSIE ROERBAKRIJST


Een heerlijke én gezonde maaltijd bereiden in slechts 4 minuten? Dat klinkt nu misschien nog wat ongeloofwaardig, maar we kunnen je vertellen dat het vanaf vandaag toch echt mogelijk is!

Lassie -je weet wel, dé rijst leverancier van ons kikkerland- heeft een nieuw product op de markt gebracht, wat het maken van een heerlijke maaltijd met rijst nu nog gemakkelijker maakt: rijke roerbak rijst. Maar rijst moet je toch altijd koken? Klopt, of in ieder geval tot voorheen dan. Vanaf vandaag bereid je jouw rijst maaltijd door middel van te roerbakken. Het is zo gemakkelijk! Je doet een beetje olie of boter in een koekenpan of hapjespan, voegt er een kopje rijst aan toe en een kopje water, 4 minuutjes roeren et voilá! Daar is je rijst maaltijd. Zonder roerbak reepjes en verse groentjes is je maaltijd niet compleet, deze kun je mooi klaarmaken in de tijd dat de rijst in de koekenpan ligt.

Zo laat Lassie zien dat een heerlijke en gezonde rijst maaltijd niet altijd veel kookwerk nodig heeft.En mocht je nou niet zo’n keukenprinses zijn, met dit gerecht kan (bijna) niets mis gaan! Hoogste tijd dus om deze nieuwe roerbak rijst van Lassie te proberen. Smakelijk!

 

[youtube height=”350″ width=”620″]http://www.youtube.com/watch?v=z5UMNcxekhk[/youtube]

Tags: , , ,

Plaats een reactie