Advertorial: Trendy kindermerken V&D


Trendy kindermerken
Wat zijn op dit moment de trendy merken voor kinderkleding? Wij zetten een aantal leuke merken op een rij.

Lief!
Het merk Lief! staat bekend om de vrolijke en stoere kinderspullen met felle kleuren en leuke prints. Van dit merk kun je niet alleen kinderkleding, maar tassen, knuffels, meubelen en nog veel meer kopen. Ieder jaar is er weer een nieuwe collectie van Lief! verkrijgbaar met trendy producten voor baby’s en kinderen.

Lief blazer

Een roze blazer van Lief!

Mexx
Het merk Mexx is natuurlijk al jarenlang bekend in de modebranche als het gaat om heren- en dameskleding, maar Mexx heeft ook hele leuke en trendy kinderkleding voor jongens en meisjes. De kleding van dit merk is van zeer goede kwaliteit en is makkelijk te combineren.

Een stoere trui van Mexx

Twinlife
Twinlife is hét stoere en sportieve kledingmerk voor jongens. Dit merk is in 1996 opgericht door de broertjes Ronald en Frank de Boer en is nog steeds helemaal hip en happening. De kleding van Twinlife heeft een casual uitstraling en een hele fijne pasvorm. In de collectie van Twinlife vind je veel vesten, jassen en blouses.


Trendy blouse van het merk Twinlife

Desigual
De opvallende kleding van het Spaanse merk Desigual moet iedereen al wel eens opgevallen zijn. De collectie van Desigual bestaat altijd uit opvallende prints en zeer kleurrijke stoffen. Desigual heeft ook een hele leuke collectie kinderkleding met dezelfde opvallende stijl.

Een opvallende Desigual winterjas

In de collectie van V&D vind je nog veel meer leuke kinderkleding van diverse trendy merken. Je kunt hier bijvoorbeeld ook terecht voor hele coole trainingspakken en badmode.  

 

Plaats een reactie