ADVERTORIAL: KRUIDVAT ZONNEBRAND

Kijken jullie ook al zo uit naar de zomer vakantie? Ik wel! Ik heb hard gewerkt dit jaar en ben er wel aan toe. Vorig jaar was ik in de zomer hoogzwanger en zijn we dichtbij huis gebleven. Dit jaar gaan we ‘de echte zon’ opzoeken. Ik kan me er zo op verheugen, op een paar weken totale ontspanning. Even helemaal niks, behalve alleen maar leuke dingen doen en genieten. Genieten van het mooie weer en van mijn gezin. Voor het eerst met z’n viertjes op vakantie!
Ik vind de vakantie voorbereiding trouwens ook altijd erg leuk, ik doe niet aan vakantie stress. Lekker de stad in om nieuwe outfitjes voor mezelf en voor de kids te shoppen, en natuurlijk alle andere vakantie musthaves. Van toillet tot EHBO spulletjes, van bikini’s tot stapels tijdschriften. En natuurlijk zonnebrand!

En ik heb geluk, want ik mocht de nieuwe Kruidvat zonnebrand uittesten. En met al dat zonnige weer van de afgelopen dagen kon ik dat mooi meteen even doen. Ik heb o.a de tube kids water factor 50 gebruikt en de sunspray factor 30. En deze laatste is toch wel mijn favoriet! Wat mega handig zo’n spuit. Met kids – waaronder een baby die net kan zitten- heb je soms handen tekort maar met de spray heb je maar één hand nodig. Een uitkomst! En bijkomend voordeel, ook Doutzen vond het reuze leuk om zich met de spray ‘in te spuiten’. Verder vind ik de zonneband lekker ruiken en hij smeert lekker. De aftersun en SOS crème had ik gelukkig niet perse nodig maar heb ik wel even geprobeerd. Wat een heerlijk spul: met dat tintelende en verkoelende gevoel op je huid begint het bij mij nóg meer te kriebelen, ik wil op vakantie!!!

Voorlopig gaat de spray nog niet in mijn vakantie koffer maar wel in mijn tas. Handig voor als ik met de kids op stap ga of als ik aan het shooten ben voor Kindermodeblog en het zonnetje schijnt!

Deze week zijn een heleboel zonnebrand producten bij Kruidvat in de SALE!!

foto 1 (53)

foto 2 (52)

foto

foto 4 (14)

Vakantie musthaves: zonnebrand en shorts

foto 5 (5)

altijd in de tas voor fotoshoots: wasknijpers, schuivertjes, elastiekje en zonnebrand

Groepsbeeld 2

Klik hier om Kruidvat zonnebrand te shoppen

Tags: , ,

Plaats een reactie