ADVERTORIAL: PANDORA’S PRACHTIGE COLLECTIE


Pandora is het mooie sieraden merk voor dames en daarom wilde we vandaag even de lezeressen van Kindermodeblog in de watten leggen met deze oogverblindende sieraden! Wie kent de prachtige sieraden niet?! Het merk staat vooral bekend om haar populaire zelf samen te stellen bedelarmbanden, maar Pandora heeft zoveel meer items! Alle sieraden zijn stuk voor stuk mooie items van écht sterling zilver of 14 karaats goud, want Pandora werkt niet met laagjes zilver en goud om metaal heen. Zo gaat de sieraden een heel leven lang mee en zullen de items niet na jaren zwart of groen uitslaan. De sieraden zijn niet alleen van ‘écht materiaal’, maar bevatten ook mooie edelstenen. De collectie is super breed met hebberig makende kettingen, ringen, oorbellen en armbanden. Je kan het zo gek niet bedenken of Pandora heeft het! Wat dacht je bijvoorbeeld van leuke hangers en colliers met stenen en glinsterende zirkonia’s of oorbellen en ringen met lieve vlindertjes, bloemen en sterren. Het merk combineert ook zilver en goud met leer, wat ook helemaal hip is. Allemaal pluspunten dus! Ook leuk is dat Pandora een nieuwe collectie heeft: de Essence collectie. De Essence collectie bestaat uit een armband- en colliercollectie met charms. Deze charms dienen als symbolisering voor de innerlijke waarden van jou of mij: Wat is nou echt belangrijk voor jou. Elke charm staat symbool voor één waarde en deze waarde staat ook gegrafeerd in de charm, zodat je hem niet kunt vergeten. Een handig weetje is dat de charms vast blijven zitten op de armband door middel van een siliconen grip. Ook voor jouw kleine meid hebben ze een te gekke collectie, namelijk een schattige Disney collectie met Minnie Mouse bedels. Waar wacht je op? Neem dus gauw een kijkje bij Pandora, want het is echt de moeite waard!

PAN_PR_AU_shimmering_cmyk_1 PAN_PR_AW14_BLUECRYSTAL_SPS_1 PAN_PR_AW14_MYSTICALFAIRYTALE_SPS PAN_PR_CH_starrynight_cmyk_1 PAN_PR_CHR14_CHRISTMASRING PAN_PR_CHR14_STARRY_SPS_1