SALE WISHLIST BY: ILEEN


Sale is on! Sinds vorige week shop je de leukste kinderkleding met korting bij vele webshops. Om jullie op de hoogte te houden van én de sale én de allerleukste sale items, laat Kindermodeblog je iedere dag de leukste items zien die bij onze bloggers hoog op hun verlanglijstje staan!

Vandaag laat blogger Ileen jou haar sale wishlist zien. Haar stijl voor zoon Alexander is gevarieerd. Zo houdt ze van klassieke items maar tegelijkertijd kan ze ook voor stoere looks gaan. Ook bij Ileen zijn printjes dit seizoen favoriet, zo hebben we Alexander al in ijsco’s, krokodillen en Guns ‘n Roses voorbij zien komen. Stoer gemengd met gekleed is de favoriete mix. Daarvoor leent Scotch & Soda zich uitstekend, vandaar ook deze wishlist. Door de blog van Jo werd Ileen geïnspireerd door de uiltjes van Ej Sikke Lej en daarom mag het lijstje van printjes nog uitgebreid worden met uiltjes!

salewishlistileenGroene sneakers Vans – Lichte jeans met sterren Mini Rodini – Grijs sweatvest American Outfitters – Gele broek Emile et Ida – Lichtgroene sweater Scotch Shrunk – Uilen t-shirt Ej Sikke Lej – Grijze sweatpants Scotch Shrunk

Zitten er items tussen die jij ook nog graag wilt scoren tijdens de sale?

Tags: , , , , ,

Plaats een reactie