SALE WISHLIST BY: FREE

Sale is on! Sinds vorige week shop je de leukste kinderkleding met korting bij vele webshops. Om jullie op de hoogte te houden van én de sale én de allerleukste sale items, laat Kindermodeblog je iedere dag de leukste items zien die bij onze bloggers hoog op hun verlanglijstje staan!

Last but not least laat onze eigen Free jou haar favoriete sale items van dit moment zien. Mini Rodini is een van Free’s favoriete merken, maar Free is niet vies van een beetje mixen en matchen! Mini Rodini met Zara, Bobo Choses met H&M, het kan allemaal wat haar betreft. Daarnaast vind ze schattige items leuk voor Doutzen, – denk aan strikjes en roze- maar dan wel lekker kek gecombineerd met tijgerprints of stoere jeans shortjes. Ook Scotch R’belle is een van de favorieten, lekker in de stijl van wat Free zelf ook graag draagt. Kijk je mee naar haar sale wishlist?

salewishlistfreeT-shirtje met strik Emile et Ida – Hemdje met sterretjes Scotch R’belle – Tuniek blouse Kidscase – Jeansshort Little Paul & Joe – Lichtroze strikjes trui Mini Rodini – Grijs tricot shortje Scotch R’belle – Wit hemdje Bobo Choses – Babyblauw tuniekje Little Label – Flamingo legging Mini Rodini

Wat vind jij van de items die Free op haar sale wishlist heeft staan?

Tags: , , , , , , ,

0 Reacties

  • door Orange Mayonnaise
    Posted 6 juni 2013 10:22 0Likes

    Nice wishlist !! :). Thanks.

Plaats een reactie