SALE WISHLIST


Sale is on! Sinds vorige week shop je de leukste kinderkleding met korting bij vele webshops. Om jullie op de hoogte te houden van én de sale én de allerleukste sale items, laat Kindermodeblog je iedere dag de leukste items zien die bij onze bloggers hoog op hun verlanglijstje staan!

Vandaag laat Danielle haar absolute sales musthaves zien, die zij nog graag wil scoren tijdens de opruiming voor Sara Lou. De stijl van Danielle kunnen we omschrijven als klassiek, maar met een stoere en funny twist. Ze mixt vlot een klassiek blazertje met een boyfriend jeans én heeft een oog voor detail. Een outfit voor Sara Lou is niet compleet met een gave sjaal en wanneer ze lekker naar buiten gaan hoort er natuurlijk een stoer zonnebrilletje bij. Zo kunnen mama en dochter stylisch verantwoord de deur uit 😉 Kijk je mee naar de items die Danielle heeft geselecteerd?

wishlistdanielleGestreept shortje Bobo Choses – Wit t-shirt Little Eleven Paris  – Badpak met strikjes Mini Rodini – Gestreept blouseje met strik Mini Rodini – Blauw/wit gestreept t-shirt Bobo Choses – Gestreepte tuniek Finger in the Nose – Rood pantertuniek Mini Rodini – Jurkje met fijne bloemetjes Emile et Ida

In welke van deze items zie jij jouw dochtertje al helemaal lopen?

Tags: , , , , ,

0 Reacties

 • door Janine Stauttener
  Posted 3 juni 2013 07:04 0Likes

  Alles is leuk!!!! 😉

 • door Johanna Versluis
  Posted 3 juni 2013 07:17 0Likes

  HET Kate Moss t-shirtje staat hier ook erg hoog op de wishlist

 • door Danielle Wildemast
  Posted 3 juni 2013 07:18 0Likes

  Haha wat lief, thanks X

 • door Danielle Wildemast
  Posted 3 juni 2013 07:20 0Likes

  Jammer dat die voor Sara Lou nog te groot is 🙁

Plaats een reactie