GASTBLOGGER MARCIA: LEKKER HUISPAK


Mijn naam is Marcia en ik ben, naast freelance journalist ook eigenaar van de webshop Onderkleertjes.nl. Ik ben gek op kinderkleding. Al sinds de geboorte van mijn dochter Puck (7) vind ik het heerlijk om de mooiste outfits voor haar te scoren, liefst een beetje stoer. Mijn tweede dochter Sjors (4) is een heel ander type. Ze is echt een meisjes meisje en draagt het liefst prinsessenjurken met veel roze en glitter. En na de geboorte van onze jongste, Brent (2) weet ik ook hoeveel leuke kleren er voor jongens zijn!

Er is echter één probleem. Mijn kinderen willen vooral kleding aan die lekker zit. Dus liever een joggingbroek dan die gave skinny jeans zeg maar. Coole sneakers? Doe maar niet mam, die krijg ik zo moeilijk aan. Een te gekke winterjas met knopen? Nee hoor, veel te lastig op school. En zo verlegt mijn grens zich langzaam een beetje meer van mooi en hip naar praktisch. En ik merk dat daar nog een uitdaging in schuilt… Begrijp me niet verkeerd, ik vind het ook erg belangrijk dat mijn kinderen zich lekker voelen in hun kleding. Maar mag het er dan alsjeblieft ook een beetje leuk uitzien?

Het liefst lopen ze in hun pyama of ondergoed en geef ze eens ongelijk? Op zondag, wanneer we een lekker ‘thuis’ dagje hebben genieten ze heerlijk de hele dag van bankhangen en een filmpje kijken. Tegenwoordig doen ze dat in een heerlijke zippersuit. Een hippe jumpsuit, die er ook voor grote kindjes is! Ik was al fan van jumpsuits, zeker nu ze steeds hipper en stoerder worden en ze al lang niet meer alleen als pyama dienst doen. Maar deze zijn heerlijk zacht, warm én verkrijgbaar in supercoole prints. Ze zijn van Maxomorra, die elk seizoen een collectie met nieuwe, hippe en kleurrijke prints lanceert. En dat vind ik ook niet onbelangrijk: van organic katoen, dus vriendelijk voor het milieu én de gevoelige kinderhuid! Puck is zo blij dat hun maatvoering loopt tot maat 140!

Ik verheug me nu al op de zomer, wanneer ze op de camping na een frisse douche heerlijk in hun pak nog even bij ons buiten mogen zitten. Ik vrees alleen dat er één probleem is.. ze willen hem niet meer uit!

Heb jij al een huispak?

 

Lijkt het jou ook leuk om voor 1x gastblogger te zijn?  Stuur dan een mailtje met je motivatie en foto’s naar frederieke@kindermodeblog.nl

 

Tags:

Plaats een reactie