Romy in Mini Rodini

Door: Sanne

Het hele baby-achtige is er inmiddels wel (gelukkig) af. Je kan het jammer vinden, maar stiekem vind ik het eigenlijk wel erg leuk. Romy begint namelijk een echte mini-Sanne te worden. Mensen in mijn directe omgeving zeiden het al eerder: het kind kleedt zich als haar moeder. In mijn geval is dit steeds meer waar! Vroeger wilde ik nog wel graag losgaan op het lieve schattige Cakewalk en Oilily, nu word ik verschrikkelijk warm van o.a. Bobo Choses en Mini Rodini. Degenen die dit merk kennen, weten dat dit eigenlijk alles behalve lief en schattig is. En dat is precies in welke mood Romy verkeerd 😉 De beroemde truien met de Fruitmonkey en de krokodil zijn absoluut favoriet.
Ik kleed Romy nu iets meer zoals ik mezelf zou kleden.  Ik bedoel, voor die zebra legging zou ik een moord doen als ze die in mijn maat zouden hebben! Zoals ik al zei, het baby-achtige is voorgoed voorbij en Romy ontpopt zich als een echte, stoere grote meid. Laat het nu net lekker sale zijn overal. De laatste (leuke) stukken van Mini Rodini zijn gescoord, o.a. de beroemde truien en het leuke ananas-shirt.  Romy is helemaal klaar voor de echte grote meiden wereld 😉

 

Het neon-roze mandje is een absolute musthave!! Hij is te koop bij H&M voor maar €4.90
Het ananas-shirt blijft ook één van mijn favo-stukken. Sneakers zijn uiteraard van Converse Allstars.
Word jij ook zo warm van Mini Rodini?
Tags: , , , , , , ,

0 Reacties

  • door Esther
    Posted 10 juli 2012 20:23 0Likes

    Echt te leuk Sanne! Love Mini Rodini!

Plaats een reactie