DOUTZEN IN BROER & ZUS

Broer & Zus is een superleuke webshop met een merkenpakket om van te watertanden. Wat dacht je van Emile et Ida, Simple Kids, Morley, Mini Rodini ?! Geen standaard merken, maar stuk voor stuk fashionable op en top. Maar deze webshop heeft meer: Broer & Zus! Inderdaad, een eigen huismerk of net iets chiquer in de oren: een eigen kindermode label.  Broer & Zus staat voor eenvoud, comfort en kwaliteit. De collectie bestaat uit mooie kleurrijke basics die je het hele jaar door kunt dragen. Fijne shirtjes, stoere longsleeves en geinige rokjes. De gebreide vestjes zijn ook super fijn! De baby alpaca wol, gemaakt in Peru, kriebelt niet. Doutzen is ook dol op haar vestje van Broer & Zus en wat ik zelf erg leuk vind is de lengte ervan. Ik hou ervan, dat een vestje een beetje hangt aan de achterkant. Snap je wat ik bedoel?
Het jurkje wat Doutzen draagt is ook van Broer & Zus en heeft een super schattig print bloemetje. Lekker meisje meisje ūüėČ Maar met een tijgerlegging en knalroze gympies eronder is het t√© schattige er meteen vanaf. Uiteraard is een effen grijze of zwarte maillot ook een goede optie!

Klik hier om direct naar het merk Broer & Zus te gaan

broer en zus winkel

broer en zus winkel

broer en zus winkel

broer en zus winkel

Naar de webshop Broer & Zus

 

Wat vind jij van Broer & Zus?

Tags:

Plaats een reactie