ALEXANDER IN BEAU LOVES


Door: Ileen

Vieren we de Franse, Engelse of de Nederlandse moederdag dit jaar was de vraag?! Ik heb gekozen voor de Franse datum dus ik zal nog twee weken geduld moeten hebben. Ik kan niet wachten op een mooi kunstwerk van Alexander… Spannend! Voor alle moeders die het wel vandaag vieren, geniet ervan!

Het was liefde op het eerste gezicht toen ik vorige week op de website van Beau Loves
belandde. Wat een gaaf merk! Het ziet er eigenzinnig en cool uit en heeft iets weg van een superheld. En dat is precies wat de Britse Faye Wilde wilde bereiken. De collectie is namelijk geïnspireerd op haar zoontje Beau, die gek is op superhelden. De collectie is voor kinderen van 0 tot 5 jaar oud en niet specifiek voor jongens of meisjes. Behalve de jurkjes dan natuurlijk 😉

De zomercollectie van 2013 is avontuurlijk, stylish en creatief en met liefde gemaakt in Londen. Faye wil graag de Britse economie helpen en daar helpen wij haar graag bij, Alexander is en blijft natuurlijk half Engels…

Een paar dagen geleden kwam onze bestelling binnen. Het pakketje zag er al vrolijk uit en van de inhoud werd ik nog veel vrolijker. De zwarte Lounge Pants, het Triangle Mountain Mask T-shirt met de verrassende achterkant en het voor mijn smaak iets wat gewaagde Red & White Stripe mouwloze T-shirt. Aan het laatste shirtje moest ik even wennen, maar het staat hem super. En de rest trouwens ook! Het materiaal voelt heerlijk aan en Alexander kan zich er heerlijk in bewegen. Hij heeft er inmiddels al mee op de trampoline gesprongen en in bomen geklommen. Hij wilde zelfs in de broek gaan slapen. En de button die op de ansichtkaart van Beau Loves zat, die zit nu op zijn schooltas!

Klik hier om direct naar Beau Loves te gaan

Lounge pants

BEAU LOVES
Triangle Mountain Mask
Lounge pants & triangle mountain mask T-shirt
Beau Loves
Wat vind jij van dit merk?
Tags: ,

0 Reacties

Plaats een reactie