ORANJE BOVEN: LANG LEVE DE KONING


Door: Danielle

Lieve landgenoooooooooten. Het is eindelijk zover. De langverwachte K(r)oningsdag vindt vandaag plaats. Voor iedereen een spannende dag. Wat gaat er gebeuren? Wat is er te koop en te zien? Leuke vrijmarkten, feestjes en muziek. En niet onbelangrijk, wat trekken we aan? Bij zo’n speciale dag hoort een top outfit, daar zijn alle Kindermodebloggers het over eens. Mét of zónder vleugje oranje. Aangezien oranje niet een kleur is die iedereen optimaal flatteert (behalve het Nederlands elftal natuurlijk) is het de ultieme uitdaging om mooie combi’s te maken ter inspiratie voor jullie. Sara Lou showt er vandaag twee en is helemaal klaar voor de laatste officiële Koninginnedag.

Samen zullen we met vrienden en vriendinnen te vinden zijn op de vrijmarkt in de binnenstad en onder het genot van een hapje en een drankje leuke spulletjes verkopen. In de hoop dat we zelf ook nog wat vintage kindermode vinden. Voor Sara Lou’s outfit van vandaag hebben gekozen voor een licht vale oranje jeans met daarop een afgewassen vintage spijkerbloesje en een stoer vestje. Haar donkerblauwe wollen jasje met feestelijke stik is voor de frisse uurtjes van de dag. De andere, meer felle combi, hebben we eerder al bij elkaar gestyled ter inspiratie voor de hippe kids. Het orange/pink shirt is van Tumble ’N Dry met daarover een lichtgrijs vestje van COS. Op het zakje zit een klein detail dat perfect matcht met het t-shirt. Dus je kunt gaan voor de vintage look of de uitbundige felle combi. Welke kiezen jullie? 

Ik ben overigens ook super benieuwd hoe onze prachtige Maxima zal verschijnen en wat de prinsesjes zullen dragen! Wij wensen jullie in ieder geval een geweldige dag! Lang leve de Koning en lang leve de oranje kindermode.

Orange jeans H&M

Orange jeans H&M

Orange jeans

Orange Tumble

Orange Tumble2

Orange Tumble 'N Dry

Tags: , , ,

Plaats een reactie