ALEXANDER IN 5PREVIEW OP K(R)ONINGSDAG


Door: Ileen

Wij zijn er helemaal klaar voor. Over een paar uurtjes stappen we in de auto naar Nederland. Want ja, ook wij zijn in de oranje stemming en willen dit feest voor geen goud missen, dus hop, naar Nederland. Mijn Engelse man gaat voor het eerst (en het laast) Koninginnedag meemaken! How exciting! Volgens mij heeft hij echt geen flauw benul wat hij moet verwachten! “Gaat iedereen echt in het oranje gekleed?! Hangt overal de vlag uit? Feesten op straat?!!” En ook Alexander heeft er zin in! We hebben net nog snel even de aflevering ‘Koninginnedag’ van huisje boompje beestje zitten kijken zodat hij zich een beetje voor kan bereiden op het grote feest.

Bij zo’n speciale dag hoort een top outfit! Ik heb mijn blauw / wit / rode cowboy boots al klaar liggen en Alexander zal schitteren in zijn nieuwe T-shirt van 5PREVIEW, alweer zo’n gaaf merk uit Zweden! Hij draagt op de foto’s het ‘Unisex T-shirt Sal’. Hij is weg van honden dus dit is echt een topper! Gecombineerd met zijn licht oranje broek…. Nu is het hopen op mooi weer! Maar mocht het slecht weer zijn, zijn Franse Aigle laarsjes en regenjas zitten ook in de koffer.

De collectie van 5PREVIEW bestaat uit stijlvolle, trendy kleding. Vooral de dames collectie heeft al de nodige aandacht gehad in de media en nu is er ook een kindercollectie! De T-shirts zijn gemaakt in eenvoudige kleuren om de aandacht te houden op de leuke prints. De T-shirts zijn te herkennen aan de prints waarbij de logo’s van bekende modemerken op een creatieve manier zijn verwerkt. Let wel op, want de maten vallen redelijk klein. Alexander draagt een maat 4 en die zit precies goed.

Een tijdje geleden heeft Alexander ook het T-shirt Unisex T-shirt Enfant van 5PREVIEW gekregen. De tekst is nog toepasselijk ook… Verschrikkelijk he die kinderpubertijd!?!! Je shopt deze leuke T-shirts hier.

Wat trekken jullie je kinderen aan op K(r)oningsdag?

Sal T-shirt

5PREVIEW

Unisex T-shirt Sal

5PREVIEW

'Enfant Terrible'
Tags:

Plaats een reactie