ALEXANDER IN MITCH FOR SHOEBY


Door: Ileen

Terwijl ik dit zit te schrijven staat Alexander tot aan z’n knietjes in de sneeuw en is Parijs veranderd in een schaatsbaan. Mensen staan al uren, soms al dagen vast op de snelweg, openbaar vervoer rijdt niet of nauwelijks en de scholen zijn gesloten. Chaos. Waar blijft de lente toch?

Afgelopen week waren we een weekje in Nederland (met overigens heerlijk weer en we hebben zelfs zonder jas kunnen rondlopen). De laatste keer dat we in Nederland waren, was eind augustus! Veel te lang geleden dus. Een weekje Nederland betekent natuurlijk ook shoppen. Zo fijn om weer eens door de Nederlandse winkelstraten te lopen. Er zijn veel nieuwe winkels bijgekomen en collecties die je bij ons helemaal niet ziet. De Nederlandse mode is toch net even iets anders.

Dit keer viel mijn oog gelijk op de nieuwe collectie van Mitch, te koop bij Shoeby, een winkel waar ik eigenlijk nooit naar binnen ging. De laatste keer dat ik in deze winkel geweest ben is echt jaren geleden, ver voor Alexander’s geboorte. De etalage zag er zo uitnodigend uit, dat ik er wel even moest binnenlopen. Al snel kwam ik erachter dat de zomercollectie van 2013 is echt te leuk is voor jongens en meisjes! En een leuke bijkomstigheid is dat het betaalbaar is!

Ze hebben veel T-shirts met stoere prints, zoals met indianen en piraten. Alexander heeft op de foto’s een T-shirt met een grote indianenprint op de voorkant aan, de Iwan grijs. Op de linkermouw staat een kleine afbeelding van het hoofd van een buffalo. Alexander draagt op de foto maat 92/98.

Iwan Grijs

Ik had nog wel veel meer T-shirtjes mee willen nemen, maar helaas was zijn maat er niet meer. Binnenkort maar weer eens een kijkje nemen op hun website, want binnen 1 a 2 werkdagen heb je je bestelling al in huis.

Mijn favoriete items voor jongens zijn dit blauwe shirt met lange mouwen en v-hals en het wit met blauw gestreepte T-shirt met knoopjes en op de achterkant een stoere print.

Mitch

by Mitch

De collectie is kleurrijk en stoer! Ook voor meisjes is er genoeg te vinden. Neem bijvoorbeeld dit stoere jurkje of de onderstaande top. Een cape top met navaja print op de voorkant en een strik op de achterkant.

Jilly for Shoeby

Jilly for Shoeby

Wat vind jij van het nieuwe T-shirt van Alexander?

De Iwan grijs

Mitch for Shoeby

P.S Ik zie net dat de eerste T-shirtjes al afgeprijsd zijn… Neem nu snel een kijkje op de website van Shoeby.

Tags: , ,