ALEXANDER IN JACADI


Door: Ileen

Een vrolijk Paasfeest voor alle lezers van kindermodeblog! Ondertussen kan ik geen paaseitjes meer zien, haha! Zelfs even snel een baguette halen is er niet meer bij. Naast de toonbank van de bakker staan de mooiste creaties van chocolade uitgestald. En Alexander…. die zeurt de hele dag maar door. “Mama, ik ben ziek. Ik eet paasei dan ik weer beter!” Ja daaaag Alexander! Nog even en je wordt zelf een paasei! Wat wordt het toch een lekker bijdehand jongetje…

We hebben deze week mijn vriendinnetje Kathelijne te logeren. Ze is donderdagochtend aangekomen en ik heb haar gelijk meegenomen naar Jacadi, een van mijn favoriete Franse winkels om een paasoutfit voor Alexander uit te zoeken, want Pasen wordt uitgebreid gevierd bij ons thuis. Mijn Engelse echtgenoot vindt Pasen bijna net zo belangrijk als kerst. Hij staat al dagen in de keuken om de lekkerste Engelse creaties te maken. Alexander’s Nana & Grandpa (zijn Engelse oma & opa) hebben de nodige cadeaus opgestuurd, die hij vanmiddag uit mag pakken! Ik heb aangegeven dat Alexander en ik met liefde cupcakes wilde maken voor alle buurtjes en dat ik zou zorgen voor de aankleding van het hele gebeuren. Ik heb namelijk ruim een half jaar geleden kennis gemaakt op onze bruiloft met de mooie, handgemaakte decoraties van La Fête, dus laat de versiering maar aan mij over… La Fête klinkt natuurlijk heel Frans, maar het is gewoon een Nederlands bedrijf.

Jacadi Paris

Alexander moet er vandaag op z’n paasbest uit zien en gelukkig ben je dan bij Jacadi aan het juiste adres. (maar ook voor mooie alledaagse kleding!) Jacadi is een Frans, authentiek en tijdloos kindermodemerk met verschillende  collecties; ‘Naissance’  0-12 maanden oud, ‘Layette’  6-36 maanden oud, ‘L’enfant’  2-14 jaar oud en ‘Mademoiselle Jacadi’, voor jonge meiden van 10-14 jaar oud. Daarnaast staat Jacadi bekend om de geweldige kwaliteit: je kunt het makkelijk doorgeven aan broertjes, zusjes, neefjes of nichtjes. Let wel op, Jacadi valt wat kleiner dan de Nederlandse merken. Alexander draagt op dit moment maatje 36 mois van de collectie ‘Layette’ en 4 ans van de ‘Garcon’ collectie en ik ben helemaal weg van deze collectie.

Neem gerust een kijkje op de website van dit mooie Franse merk, naast kleding verkopen ze ook schoenen en een ‘home’ collectie.

À la semaine prochaine.

Roze polo Jacadi

 Alexander in een roze polo van de Jacadi basis collectie gecombineerd met een blauw strikje van de Jacadi Sqouare du vert Galant collectie.

Roze polo Jacadi met strikje

Van top tot teen gekleed in Jacadi.

Frans setje

Van top tot teen in Jacadi. Dit keer heb ik de roze polo gecombineerd met een korte broek van Jacadi. Een echt Frans modelletje.

Setje Jacadi

 Alexander in een zomers setje. Hij heeft net cupcakes voor de buren gebakken en is ze nu druk aan het decoreren met taarttoppers van  La Fête.

Ik ben groot fan van dit mooie merk, wat vinden jullie van dit klassieke Franse merk? Fijne Pasen!

Tags: ,