STERRIE LOU = WEBSHOP V/D WEEK


Sterrie Lou kinderkleding! Deze leuke webshop is vanuit grote passie en liefde voor kinderkleding geboren! Allerlei fijne merken komen je tegemoet en je kunt hier alle kanten op. Houd je van jeansmerken? Perfect, dan shop jij hier merken als Vingino, Blue Rebel en Relaunch. Ga jij liever voor opvallende items waarin je kids absoluut de show stelen? Check dan de merken Wild, Petit Louie en natuurlijk het altijd leuke Bengh & Bor*z.

Maar ook aan de allerkleinsten is gedacht bij Sterrie Lou, zoals met de kleine schattige jurkjes en rokjes van Born to be famous. Cute, maar ook weer niet té, je kunt het eerder bekijken als cute maar dan in een stoer jasje! En ook voor de allerkleinste jongens vind je stoere items van dit leuke merk. Gestreepte polo’s en vintage shirtjes met Amerikaanse vlaggen, hoe stoer wil je het hebben? 😉 Meer van de printjes? Dan kan jouw geluk niet op bij het zien van de baby items van Molo

Klaar met shoppen van je favoriete kinderoutfit? Dan mogen de (meiden) laarsjes van Zecchino dÓro echt niet ontbreken. In allerlei fijne zomerkleuren vind je de cowboylaarsjes van dit gave merk, ze maken iedere outfit helemaal af en de meiden zullen deze laarsjes helemaal te gek vinden met de sterren erop! We zullen ze je laten zien.

En voordat we je onze favorieten uit deze shop laten zien, willen we je even laten weten dat Sterrie Lou speciaal voor Kindermodeblog een kortingscode heeft! Oelala..dat wordt leuk shoppen! Code = kindermodeblog en je ontvangt direct 10% korting op je gehele bestelling.

Direct shoppen bij Sterrie Lou Kinderkleding

sterrieloukinderkledingLichtroze, roze, oranje: stuk voor stuk lekkere kleurtjes voor het voorjaar! 😀 wat vinden jullie van de licht oranje laarsjes?

sterrieloukinderkleding
Deze outfit van Le Big vinden wij te gek! Lekker van tricot maar toch helemaal hipper de pip! Voor de temperaturen van nu draag je dit jumpsuit met een fel gekleurd fijn gebreid vestje. Zoals bijvoorbeeld dit knalgele vestje.

sterrieloukinderkledingOok voor de jongens gaan we voor lekker veel kleurtjes! En bij Bor*z weten ze precies hoe ze dat aan moeten pakken, fijne pasvorm, jongens prints op het t-shirt en toffe kleurtjes!

Voor nog meer leuke items kijk je in de shop van Sterrie Lou Kinderkleding!

Tags: , , , , , ,

Plaats een reactie