BABY MILAN IN TUMBLE ‘N DRY


Bij gebrek aan eigen baby ging ik opzoek naar een (extra) leuk exemplaar dat ik in een te gek setje van Tumble ‘N Dry kon steken. Ik wil jullie namelijk graag inspireren met de leuke babycollectie van dit merk! De babylijn van Tumble ‘N Dry is nieuw, maar voelt voor mij als vanouds. De stoere looks, de trendy items en de stevige stoffen, heel herkenbaar en vertrouwd allemaal. Het enige waar ik even aan moest wennen is de prijs. Bij het zien van losse Tumble ‘N Dry items kan ik je zo zeggen wat het kost, zonder op het kaartje te kijken. Jaja, één van winkelmeisje’s competenties 😉  Maar bij de babycollectie van Tumble ‘N Dry sloeg ik de plank mooi mis. Niet alleen de kleding is geslonken, ook de prijs. Fijn!

Milan draagt een kobalt blauw broekje met stretch erin -ja wel zo fijn voor een baby- en een stoer t-shirtje met auto’s.  Is het geen schatje?

Bekijk hier de gehele babycollectie van Tumble ‘N Dry 

Baby tumble 'n dry

tumble en dry baby

babycollectie tumble

babycollectie tumble

Klik hier om naar de webshop van Tumble ‘N Dry te gaan

0 Reacties

 • door Johanna Versluis
  Posted 15 april 2013 11:33 0Likes

  Gaaf!! Zo jammer dat Tumble nog geen babylijn had toen mijn Co nog mini's waren!

 • door Sasi Machiels
  Posted 16 april 2013 14:18 0Likes

  Wat een schattebout is dit kleinkind van ons, trotse opa en oma.

 • door Sasi Machiels
  Posted 16 april 2013 14:21 0Likes

  Milan, wat een prachtig en vrolijk kleinkind

Plaats een reactie