ROOS & TIJN = WEBSHOP VAN DE WEEK


Zoekt en gij zult vinden. We kennen deze uitspraak allemaal. Maar dat je daadwerkelijk ook alles vindt wat je zoekt is een tweede. Wij vonden een webshop met heel veel leuke merken onder een dak. Roos & Tijn is een fijne webshop voor iedereen die op zoek is naar een lekker breed en gevarieerd assortiment!

We hebben het over breed in de ruimste zin van het woord. Je shopt hier voor leuke kinderkleding, maar tegelijkertijd ook voor hippe accessoires, schoenen en cadeautjes! Maar betreft de merken kun je hier alle kanten op: van het meidenlabel Lolo Love to Love t/m het gave Supertrash. Maar ook voor jongens kun je er op los shoppen;-) Met onder andere Molo, Levi’s en Petrol in de shop vind je vast de meest gave items voor de stoere boys. En kennen jullie het merk DeeluXe al? Daar kwamen wij een aantal leuke vintage items van tegen, voor ook nog eens fijne prijsjes!

Stiekem checkten wij ook nog even het gastenboek, nieuwsgierig zoals we zijn. Het is toch altijd interessant om te zien wat andere bezoekers van Roos & Tijn vinden? Het gastenboek staat vol met reacties van vrolijke klanten die helemaal enthousiast zijn met hun bestelde kleding en wat een veel terugkomende reactie is, is de snelle levering. Blijkt maar weer dat wij vrouwen, liever vandaag nog dan morgen, het pakketje in huis willen! 😉
Dat gaat helemaal lukken wanneer je shopt bij Roos & Tijn!

roosentijnVoor stoere meiden die weten wat ze willen zijn er super leuke merken te vinden zoals Funky XS & Lolo Love to Love!

roosentijnEn voor de jongens zijn er lekker veel items te shoppen in allerlei frisse kleurtjes! En kleurtjes gemixt met prints vind je uiteraard bij Molo! En zoek je prints&kleur in de vorm van een schooltas? Check dan alle tassen van de Kunstboer op Roos&Tijn!

roosentijnOok voor leuke (fleurige) accessoires slaag je goed bij Roos&Tijn! Wij zijn helemaal weg van het schooltasje, toch te grappig?

Voor nog veel meer leuke kinderkleding en accessoires van Roos&Tijn kijk je hier!

Tags: ,

0 Reacties

  • door linda
    Posted 10 april 2013 08:52 0Likes

    Leuk!!! Het grijze colbertje van funky is errug gaaf

  • door Albertine Bruinier-verhoef
    Posted 11 april 2013 19:56 0Likes

    Wat leuk, dit artikel over onze webshop !

Plaats een reactie