NIEUW MERK: NOESER


Noeser! Een nieuw meidenlabel waarvan de kenmerken eigenwijs & verantwoord zijn. Maar, de draagbaarheid van de verschillende items in de collectie staat ook voorop. Wij willen jullie vandaag kennis laten maken met dit nieuwe kinderkledingmerk. Eigenaressen Annushka en Iris zagen het helemaal zitten: een eigen kinderkledinglijn ontwerpen én produceren. Met Noeser maakten zij hun dromen waar. Daar ging uiteraard wel het een en ander aan vooraf. Eigenlijk is Annushka zelf begonnen met ontwerpen voor haar eigen dochters. Ze zocht biologische speelkleding die er tegelijkertijd ook leuk en hip uitzag. Omdat ze die niet kon vinden is ze zelf maar een label begonnen, alsof het niets is.. 😉 Natuurlijk moeten de ontwerpen wel origineel zijn en qua smaak vallen de gezichten achter Noeser voor Scandinavisch design. Dit proberen ze dan ook over te brengen met hun lijn: lekker kleurig en tegelijkertijd herkenbaar. Kinderen zijn dol op kleuren én op herkenbare printjes uit omgeving. Een mooie combinatie dus voor het merk Noeser. Omdat de kinderen centraal staan voor Noeser, hebben ze ook een waar ‘Kids Panel’. Zij mogen uiteindelijk de goedkeuring (of niet) geven of een print een vervolg krijgt! Noeser gebruikt enkel biologisch katoen en draagt hierdoor bij aan een mooiere (kinder) wereld 🙂 Op de planning staat overigens een uitbreiding van de collectie, door middel van een jongens- en babycollectie! So, we will keep you posted… Voor nu alvast wat leuke foto’s van de huidige collectie van Noeser, die je lekker snel en makkelijk in de webshop kunt bestellen! noeserjurkje noeser noeser Wat vinden jullie van het nieuwe merk Noeser?

Tags: ,