NIEUW KINDERKLEDING MERK: QUINN + FOX

Whaaa! Wat een mega cool, gaaf en inspirerend merk is dit: Quinn + Fox uit Californië. Dit nieuwe kinderkleding merk is opgezet door een man en vrouw, met hun twee meisjes aan hun zijde. De collectie is gemaakt van organisch katoen want Quinn + Fox dragen graag hun steentje bij aan een betere wereld. Kwaliteit van de kleding staat voorop, net zoals dat kinderen zich goed moeten voelen in de kleding van Quinn + Fox. Quinn + Fox werken samen met kunstenaars van over de hele wereld, om zo unieke en authentieke ontwerpen te creëren. Maar ook willen ze op deze manier kunstenaars een podium bieden in de hoop dat ze worden erkend voor hun geweldige werk. Nou wij helpen ze graag een handje. Quinn + Fox is cool en we zijn blij met deze nieuwkomer op de kindermode markt. Let’s go!

Klik hier om direct naar de website van Quinn + Fox te gaan

photo_6 photo_1-25 i-HW2BNH8-XL i-jh22vwH-XL i-Mw7W5rp-X3 i-J8LJxLV-X3 ofelia_take_6

 

Klik hier om naar de website van Quinn + Fox te gaan

Wat is jouw eerste indruk van dit merk?

Tags: , ,

Plaats een reactie