NOESER LANCEERT FLASH COLLECTIE


Het Nederlandse kinderkledingmerk nOeser heeft vandaag een speciale flash collectie gelanceerd als toevoeging op de huidige wintercollectie, in samenwerking met JustbyManon. De huidige nOeser kinderkleding collectie met als thema ”Fly away” bestaat uit items van prachtige stoffen, winterse en toch frisse kleuren als olijfgroen, framboos en okergeel en toffe printjes. De collectie ziet er prachtig uit!

nOeser kinderkleding staat voor ”be nutty, be nice”. De speelse en gekke printjes en details in de collectie (be nutty) vormen samen met het gebruik van biologisch katoen en en goede service (be nice) een perfecte combinatie. Als aanvulling op de huidige wintercollectie die bestaat uit zachte warme breisels, goede basics en eye-catchers is vandaag de flash collectie gelanceerd. De nOeser by Manon stijlen vormen samen twee outfits die een subtiele feestelijk touch hebben met het oog op de feestdagen die komen gaan, maar met een urban gevoel. Dat wordt shoppen…!

Je kunt de flash collectie van NOeser shoppen bij Adorablekidzz

Gezinsfotografie Utrecht Noeser ByManon Gezinsfotografie Utrecht Gezinsfotografie Utrecht Noeser ByManon Gezinsfotografie Utrecht Noeser ByManon Gezinsfotografie Utrecht Gezinsfotografie Utrecht
Klik hier om nOeser te shoppen bij Adorablekidzz

Wat vind jij van nOeser?

Tags: , , , , ,

Plaats een reactie