Door: Danielle 

Wat heerlijk dat het eindelijk lente is!De ijzig oostenwind verraste ons toch nog even dit weekend, maar met de Paasdagen voor de deur denken we aan het warme lentezonnetje dat zacht op onze bleke huid schijnt. We kijken uit naar het moment dat we onze armen en benen mogen ontbloten en de weggestopte sandaaltjes uit de kast kunnen halen. En als het te lang gaat duren dan boeken we gewoon een lekkere voorjaarsvakantie om op deze manier alvast wat vitamine-D tot ons te nemen en te genieten van de nieuwe zomercollectie. Als de goden niet meewerken, dan moeten we zelf een beetje creatief worden…

Sara Lou Nameit3
Ondanks dat de eerste lenteverkoudheid en snottebellen plotseling hoor- en zichtbaar zijn, hebben Sara Lou en ik met de verwarming op stand 4 onze eerste eigen (indoor) rokjesdag gevierd. De rokjesbarometer piekt op dit moment nog niet tot een hoogtepunt, maar om alvast in de stemming te komen en inspiratie op te doen hebben we een coole outfit bij elkaar gestyled. Het donkerblauwe kanten rokje van NAME IT is super elegant en stoer tegelijk. Qua lengte valt het rokje bij Sara Lou net op de knie en door de verschillende lagen kant die over elkaar heen vallen, zwiert het rokje wijd uit vanuit de taille. Dit keer hebben we het rokje gecombineerd met een wit shirt, bruin riempje en een donker denim jack. Voor de echte zonnige dagen kun je het trendy stylen met een felle tanktop en stijlvolle ‘Ibiza’-sandaaltjes of loafers met studs en een heerlijke zomerse strooien hoed. Ik beloof jullie dat ik deze look bij de eerste zonnestralen ook vast zal leggen en met jullie zal delen!

Sara Lou Nameit1

 

Sara Lou Nameit2

 

Sara Lou Nameit7

 

Sara Lou Nameit5
Sara Lou heeft niet heel vaak een rokje aan, maar deze viel meteen in de smaak (en dat ondanks het koude weer buiten). Het kant maakt het rokje ietwat klassiek, maar door het te combineren met denim krijgt het meteen een stoere look. Bij de eerste officiële rokjesdag struint Sara Lou door de straten in deze coole outfit. Laat me weten wat jullie ervan vinden!

Sara Lou Nameit6

 

Sara Lou Nameit4
Het super hippe donkerblauwe kanten rokje is verkrijgbaar bij verschillende NAME ITverkooppunten en brandstores in Nederland. Check snel bij jouw dichtstbijzijnde NAME IT-verkooppunt of dit leuke item hier verkrijgbaar is!

Tot volgende week!

 

Tags: ,