NAME IT | OUTFIT EVA


Met smart wachten we allemaal op het moment! Hét moment dat de temperatuur buiten zo lekker is dat we met onze bloten benen de deur uit kunnen stappen! Kijken jullie er ook zo naar uit? Eva kan niet wachten en huppelt alvast vrolijk de straat over! Want wat is er nu fijner dan een rokje te dragen met je blote benen. Het rokje dat Eva draagt is van Name it en bestaat uit meerdere lage tule stof. De katoenen onderlaag zorgt ervoor dat deze zacht aanvoelt op de benen. Het rokje is een echte eye catcher door het subtiele animal printje en de fluor oranje taille band! Super leuk detail dat je ook zeker mag laten zien! Eva draagt haar rokje met een exotische en zomerse print sweater van Name it. Een echte musthave sweater als je het ons vraagt! Al eerder lieten we deze sweater zien bij Loïs, zij droeg de sweater op een stoere jeans! Klik hier als je benieuwd bent naar deze look! Maar ook op het rokje is de sweater perfect te combineren. Een paar coole sneakers eronder en Eva is ready for some fun! Have a lovely day!!

Je kunt de rok shoppen via deze link

5A1A9303

5A1A9319

5A1A9292

5A1A9300

Klik hier om te shoppen bij Name it

Wat vind jij van deze rok?

Foto’s door Alina Krasieva Photography

Tags: , , ,

Plaats een reactie