CATWALK LOOK FOR KIDS


In ‘ Catwalk look for kids’  vertalen wij de leukste catwalk trends naar kant en klare outfits voor je kids. Zo blijf je op de hoogte voor jezelf van de leukste catwalk trends, maar kun je ook de stijl van je kids up to date houden! Elke week zullen we een ander merk uitlichten wat we gespot hebben op de internationale catwalks. We zullen jongens en meiden trends iedere week met elkaar afwisselen. Uiteraard zullen wij je ook vertellen waar je deze look a like items kunt shoppen.

Vorige week lieten wij jullie kennis maken met  het leuke Marc by Marc Jacbos, waarvan we de kledingstijl kopieerde naar super leuke kids items voor onze meiden. Deze week hebben wij ook weer een super leuk merk voor jullie in petto,maar deze week is het natuurlijk weer tijd voor de boys! Deze week gaan we de catwalk look ‘kopiëren’ naar stoere jongens items! Ook zo benieuwd welk merk we deze week gespot hebben?

Deze week vertalen wij de catwalk trends die we zagen op de catwalk bij Paul & Joe  naar bijgeshopte kids items! Maar, wat kun je eigenlijk verwachten van de stijl van Paul & Joe?

Bij de zomercollectie van Paul & Joe zien wij veel kleur en ook verrassend veel printjes voor boys. Zo spotten we daar veel (dunne) broekjes met verschillende printjes: van bloemen tot barok! We kunnen dus wel stellen dat ook onze boys moeten geloven aan bloemen, als het tenminste aan Paul &  Joe ligt 😉 Wanneer je de combi aandurft met een gewaagde broek, houdt de rest dan lekker rustig met een mooi shirtje en eventueel (sweat) colbertje erover! Wij houden het voor nu nog even wat rustiger, maar wie weet zie je snel het bloemenmotiefje terug tijdens de catwalk look!

catwalklookboys
1. Lichtblauw blouseje met motiefje. CKS
2. Gave boy sneakers. New Balance
3. Blauwe riem.Kidzzbelt
4. Zonnebril. Ray-ban
5. Baggy colour denim. Hound

catwalkboys
1. Lichtblauw shirtje. Pepe Jeans
2. Sneakertjes. Superga
3. Broek met bretels. Scotch & Soda
4. Lichtgrijs colbert. Zara
5. Cognac riem. Cowboysbelt

Welke look is jouw favoriet?

Beeld: Style.com

Plaats een reactie