CATWALK LOOK FOR KIDS


In ‘ Catwalk look for kids’  vertalen wij de leukste catwalk trends naar kant en klare outfits voor je kids. Zo blijf je op de hoogte voor jezelf van de leukste catwalk trends, maar kun je ook de stijl van je kids up to date houden! Elke week zullen we een ander merk uitlichten dat we gespot hebben op de internationale catwalks. We zullen jongens en meiden trends iedere week met elkaar afwisselen. Uiteraard zullen wij je ook vertellen waar je deze look a like items kunt shoppen.

Vorige week lieten wij jullie zien hoe wij de catwalk stijl van Zadig & Voltaire kopieerde naar kant en klare girls outfits! Deze week zijn de boys weer aan de beurt en zullen wij jullie 2 gave catwalk looks for boys showen..en welk merk zal er deze week aan de beurt zijn?

Deze week stappen we de catwalk op met niemand minder dan..Viktor & Rolf! Onze Nederlandse vrienden 😉 De namen achter dit modehuis zijn Viktor Horsting en Rolf Snoeren. Ieder seizoen komen zij met een ready to wear collectie voor dames en heren. Ook hebben zij onlangs hun eigen parfum gelanceerd. Een heerlijke geur, die begon met een damesparfum, maar waarvan nu ook al een herenparfum te krijgen is.

De stijl van Viktor & Rolf? Het duo is altijd vernieuwend met hun ontwerpen maar tevens ook elegant. De ene keer kun je flinke, schreeuwende prints verwachten terwijl de volgende collectie zich kenmerkt door eenvoud en sobere kleuren. Een ding is zeker: de collecties zijn altijd origineel en verreweg van het commerciële. Wist je trouwens dat Viktor & Rolf veel bekende fans heeft? Onder andere Doutzen Kroes, Lady Gaga en Katy Perry lopen weg met het bekende ontwerpersduo! Kijken jullie mee naar de 2 catwalk looks van Viktor & Rolf?

catwalklookboys
1: Gestreepte oranje hoodie. Scotch & Soda
2: Donker oranje sneakers. Nike
3. Zandkleurig riempje met studs. Scotch & Soda
4. Bahamas T-shirt met lange mouwen. Scotch & Soda
5. Bermuda in pastel oranje. Bor*z

catwalklookboys
1: Lichtblauw blouseje. Seven one Seven
2. Sneakers. Nike
3. Hoedje. Scotch&Soda
4. Sweatpants. Yporqué
5. Zwart leren jackje. Zara
6. Stoere zonnebril. Name it

Wat vinden jullie van de stijl van Viktor & Rolf?